på Amino

Statistik

Denne profil blev set 16 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Per Ahm følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Per Ahm anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Per Ahm

Per Ahm 

45 år fra Billund
170  Indlæg
646  Point

Per Ahm finder du også her:

   Min biografi

Iværksættergenet sprudler fortsat efter 19 år som selvstændig iværksætter, og driver i dag en rækker virksomheder inden for nogle forskellige områder, med 5 mand samlet under et tag i Billund.

PAHM
IT Konsulentopgaver med stor fokus på Hostede IT løsninger, simple løsninger til mindre virksomheder, med fokus på effektivitet og stabilitet. Hos pahm pakker vi ikke tingene ind - du får ærlige løsninger der passer til jeres behov - hverken mere eller mindre.
Vi lever i en global verden, hvor det stadig kan betale sig at handle lokalt. Tænker du på at lægge jeres it drift ud af huset og få en hostet løsning, er pahm.dk dit rigtige valg.

ORIGINALEN
Grafisk Design, Webdesign, Tryk og Digitalprint
- til selvstændigt erhvervsdrivende og virksomheder med ambitioner og fokus på bundlinjen.
Hos originalen får du Autentisk kommunikation, tryk og grafisk design, der knivskarpt signalerer det du står for - og tiltrækker de kunder du vil have!
Det er ikke svært at få gode idéer. Men at satse på de rigtige og følge dem ikke bare til dørs, men helt ned på bundlinjen, er en kunst.
Den kunst mestrer ORIGINALEN.
Vi er idébomber og problemknusere og løser hele opgaven. Fra skæv idé til færdig multimediekampagne, messestand, magasin eller, hvad vi nu finder på for at skille dig ud.
Vi har stærke personligheder i huset og et stort netværk af dygtige eksperter.

UPGRADING
Upgrading er en kursusvirksomhed med fokus på opkvalificering og kompetenceløft af ejere, ledere og medarbejdere, inden for en lang række områder såsom salg, markedsføring, virksomhedsstrategi, projektledelse, effektivisering, Lean og meget andet, som er med til at booste dig som leder, dine medarbejdere og i sidste ende virksomheden.

CAMSECURE - GSM Alarmsystemer
GSM Alarmsystemer til det private marked hvor pris og kvalitet er vigtigt. GSM Alarm System uden abonnement til vagtselskab, sikrer kunden en økonomisk rigtig gør det selv løsning.
HouseGuard GSM Alarm system er designet til at give pålidelig sikkerhed og fuld tryghed i hjemmet.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
1995 - IT løsninger

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
LEGO Togbane

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Dig?

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Kan godt knibe en tårer hvis filmen bliver lige sørgelig nok!

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Det topper hver dag - her skal det nemlig være sjot at gå på job hver dag.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Det samme som i dag, det er min ilt, men jeg gik måske ned på 50 timer i ugen.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Alt er muligt for den som bærer viljen i hjertet

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Start ikke som enkeltmandsfirma, start ikke uden at dit bagland er i orden.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Ekspanderet...

   Nyheder
 • 14-03-2011
 • Pahm udvider med ny medarbejder - og ny afdeling med grafisk design

  Pahm har ikke bare travlt med it-løsninger og hjemmesider. Firmaet opruster også med grafisk design af tryksager i høj kvalitet. En satsning, der har udvidet bemandingen i Billund-firmaet.

   

  Et stigende aktivitetsniveau og en voksende kundekreds gør, at it-firmaet Pahm har udvidet med en ny medarbejder, og samtidig sætter nye varer på hylden.

   

  - Vi har travlt og får stadigt flere opgaver – især indenfor vores spidskompetencer, hosting løsninger og udvikling af hjemmesider, siger indehaver, Per Ahm.

  Samtidig oplever han en stigende efterspørgsel efter grafiske design opgaver som supplement til den elektroniske formidling.

   

  Visitkort på nettet – og visitkort til netværk

  - En hjemmeside er et effektivt visitkort på nettet. Men mange kunder ønsker samme grafiske design overført til de visitkort, de forærer til samarbejdspartnere. Derfor har vi nu oprettet en ny afdeling, Pahm Web & Graphics, der leverer alt fra visitkort over flyers til tryksager i høj kvalitet, fortæller Per Ahm.

   

  Kommunikation både online og offline

  For at matche efterspørgslen har Pahm ansat grafisk designer, Jesper Schlebaum, der tidligere har arbejdet for blandt andre LEGO og Nordisk Film.

   

  Jesper Schlebaum har stor erfaring med kreativ grafisk kommunikation til brug for både online og offline medier. Udover formidling på og udenfor nettet vil Jesper Schlebaum også være bag telefonen, når der ydes support på virksomhedens hostede løsninger.

   

  Eksperimenterer med beslægtede nicher

  Per Ahm glæder sig over, at have fået en kompetent og alsidig medarbejder.

  - Vi er inde i en god udvikling. Og hvis vi får mere travlt, har vi også plads til yderligere udvidelser, smiler den innovative it-mand, der gerne eksperimenterer med beslægtede nicher.

  Således er Pahm også distributør af førende produkter indenfor alarmer, ligesom han står bag alarm- og overvågningsfirmaet, CamSecure.dk

   

  ---

  For opfølgende spørgsmål og yderligere information:

  Per Ahm, Kløvervej 28A,7190 Billund

  mail: per@pahm.dk og tlf. 89 93 88 00

 • 15-12-2010
 • Pahm støtter Frelsens Hærs Julehjælp

  IT og Hosting firmaet Pahm i Billund donerer 15 procent af indtjeningen på alle toner-ordrer frem til jul til Danmarks mest udsatte familier.

   

  Mens Frelsens Hær sætter slutspurten ind for at hjælpe et rekordstort antal ansøgninger om julehjælp, har Per Ahm fra it- firmaet Pahm i Billund besluttet at hjælpe til. Det sker ved at øremærke 15 pct. af salget af toner frem til den 22. december, som doneres til Frelsens Hær afdeling i Esbjerg.

   

  Frelsens Hærs Julehjælp sikrer, at socialt udsatte familier kan holde en god jul. Hos Frelsens Hær oplever man i år en markant stigning i antallet af ansøgere, som nærmer sig 11.000 på landsplan. Det svarer til næsten en fordobling på blot fem år, og er mere end Frelsens Hær forventer at kunne imødekomme. Danmarks største udbyder af julehjælp forventer således at kunne hjælpe 7.000-8.000 familier, mens omkring 4.000 ansøgere formentlig går forgæves.

  - Årsagen til at Pahm har valgt at støtte Frelsens Hærs julevelgørenhed er netop oplysningen om, at 4.000 ansøgere må afvises, oplyser firmaets indehaver Per Ahm, der håber, at den utraditionelle juleindsamling kan føre til, at et par sjæle mere der kan glædes og mættes.

   

  Brug for ekstra penge

  Ifølge kommunikationskonsulent hos Frelsens Hær Levi Giversen har organisationen aldrig tidligere oplevet så stort et antal julehjælpsansøgere som i år. Han tilskriver stigningen de meget lave sociale ydelser kombineret med den økonomiske krise. En kombination, der især går ud over familier med børn.

  De mange ansøgninger gør, at Frelses Hær glæder sig ekstra meget over initiativer fra virksomheder og private donorer.

  - Der er brug for ekstra penge, og derfor er vi rigtig glade for, at Pahm har valgt at støtte juleindsamlingen, siger Frelsens Hærs kommunikationskonsulent.

   

  Håber at gøre en forskel Hos it-firmaet Pahm betragtes Frelsens Hærs indsats for de mest udsatte som et godt formål, og initiativet til at støtte sagen har været under overvejelse et stykke tid. Indehaveren håber, at julehandlen stadig kan nå at føre til at godt resultat.

  - For nogle mennesker gør et måltid mad, en kop varm kaffe eller en seng at sove i forskellen på en god og dårlig dag, siger Per Ahm, der håber firmaets kunder vil være med til at gøre en forskel frem mod den kommende højtid.

  - - -

  For opfølgende spørgsmål og yderligere information:

  Per Ahm, per@pahm.dk - www.pahm.dk og tlf. 89 93 88 00 / 60 82 88 00

  Frelsens Hærs kommunikationskonsulent Levi Giversen, lg@fhmail.dk og tlf. 30 17 94 45

   

  Med venlig hilsen
  Per Ahm

   


  Pahm ApS - IT & Hosting løsninger
  Kløvervej 28A • 7190 Billund

  Telefon: (+45) 8993 8800
  pahm.dk - IT & Hosting løsninger

 • 11-06-2009
 • CamSecure tilbyder nu også vagtordning

   

  Et nyt landsdækkende samarbejde mellem CamSecure og vagtselskabet Home Abroad i Billund betyder, at der nu kan køre en vagt ud til kunderne, hvis der har været indbrud i deres hjem, mens de selv er på ferie.

  http://camsecure.dk/camsecuredk---nyheder/18-alarm-overvaagning-i-ferien/#18

   Gæstebog
Security solution skrev: Hej vi kan også hjælpe med vagtbiler
06-01-2010 21:42

Hej vi kan også hjælpe med vagtbiler, hvis der bliver brug for flere leverandører, vi har ledige

biler, og detektiver/vagter, også i jeres område.

Venlig Hilsen

Mikkel Larsen

Partner

www.ddkorps.com 

   Mine aktiviteter
Se mere