på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Niels P Sønderskov følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Niels P Sønderskov anbefaler disse feeds
 
Profil

Niels P Sønderskov 

74 år fra Trørød
70  Indlæg
88  Point

Niels P Sønderskov finder du også her:

   Min biografi

Jeg forsker privat i mindre og mellemstore virksomheders muligheder for at slanke produktion og administration, så de kan udvidde og skabe flere danske arbejdspladser. Min baggrund er en kandidatgrad, som jeg allerede i 20 år med succes har udnyttet i privat og halvoffentlig sammenhæng primært indenfor it-området, men med klar kurs imod Lean og Six Sigma kvalitets- og procesoptimering, gerne med en Business Process Management Systems (BPMS) implementering når virksomheden er moden til det.

Alle store og veldrevne virksomheder arbejder hårdt på stadig forandring og ambitiøse investeringer for at beholde og forbedre deres position på det globale marked. Det er en nødvendighed. De færreste danske virksomheder befinder sig desværre i den liga, og vores generelle horisont svarer mere til digterens: "Ved jorden at blive det tjener os bedst". Derfor sakker vores undervisningssystem bagud og vi vil fortsat miste private arbejdspladser, hvis vi ikke tager os sammen.

Aktuelt har jeg trukket mig tilbage fra arbejdsmarkedet, men er åben for mulighederne og eventuelle partnerskaber. Tilmeldt Amino for at prøve at finde en virksomhed til salg.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Niels P Sønderskov's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere