på Amino

Statistik

Denne profil blev set 22 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Mikkel Westh følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Mikkel Westh

Mikkel Westh 

Andoharanofotsy
712  Indlæg
2.560  Point

Mikkel Westh finder du også her:

   Min biografi

år 2000. jeg var på besøg på Mauritius, skulle tjekke en sending t-shirts til Danmark. Jeg følte mig ikke tryg, kunne ikke stole på producentens kvalitet. Der var dejligt på Mauritius og jeg tænkte hvorfor ikke blive her og hjælpe andre med sove godt om natten ved at tjekke deres tøj inden afsendelse. 

2001. Skandic Distribution Ltd., Mauritius Free Port Company bliver incorporated. Siden har jeg hjulpet flere større, den største må nok være DKC, og mindre store danske og udenlandske tøj firmaer med produktion. Jeg vare tager dine interesser fra du sender mig første design udkast til varer er pakket og afhentet af speditøren. Alt du skal bekymre dig om er at supplere mig oplysninger løbende så vi ender op med præcis dit design. 

2009. netværk giver muligheder, innovation, jeg flytter til Madagascar og vi skifter til Skandic Madagascar, i samarbejder med en række fabrikker. Her i blandt kan tilbydes ned til 100 styk pr style på gængse bomulds produkter.

2013. har gennem længere tid været fascineret af de mangfoldige modeller og farver af læder tasker jeg så på markedet, kvaliteten af den lokale Zebu udtrykker en rå vintage look, og jeg kunne ikke lade være med at starte egen produktion med fokus på håndværket og kvalitet. Vi lagde ud med en mindre taske kollektion, som i dag er sideløbende med produktion. Vi producerer læder items - alt fra bælter og remme til tasker og kontor artikler til kunder fordelt på flere kontinenter. 

Vores taske kollektion kan findes på :

www.mwcreation.net 

Samt løbenden udvikling kan følges på : 

https://www.facebook.com/AllOrganic

   Skæve facts om mig
Mikkel Westh har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 03-06-2014
 • 10% Amino RABAT på alle varer

  I anledning af vi ansætter nyt personale og der er plads i produktionen til lidt rabat. Så står du og mangler en fed håndlavet taske i læder - så er det NU ! 

  Vores priser er allerede for lave, men hvem ønsker sig ikke en rabat;) 

  Kig forbi www.mwcreation.net og se om der ikke skulle være noget Du synes om. 

  Du kan også besøge os på FB: https://www.facebook.com/AllOrganic og se hvad der er og kommer af ny udvikling..

  Mvh Mikkel

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mikkel Westh's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere