på Amino

Dennis Kjærgaard 

44 år fra Chiang Mai. Thailand
801  Indlæg
3.491  Point

Dennis Kjærgaard finder du også her:

   Min biografi

Dennis Kjærgaard - Blog om online salg og markedsføring. Følg med i de ting, som jeg arbejder med til hverdag. Du kan bl.a. læse om adsense, adwords, affiliate, sem, seo, webshop og e-handel generelt.

Animationsvideo - Hos Animation.mu producerer vi animerede forklaringsvideoer til hjemmesider. Grundet vores beliggenhed i Thailand tilbyder vi meget lave priser på animationsvideo, og vores egen tilstedeværelse sikrer en god dansk kvalitet. På vores hjemmeside kan du læse mere om priser, og se videoer vi har lavet til vores kunder.

Sportspræmier - Jeg er medstifter af denne webshop, som sælger pokaler, medaljer, statuetter og sportspræmier andre  med gravering. Det er mig som tager hånd om den online del af virksomheden og vores markedsføring, mens min far står for den fysiske del i form af administration, import, produktion, salg og forsendelse. Vi startede i slutningen af 2007 og virksomheden tæller i dag 3 ansatte og er beliggende i Skive.  

Linkkatalog - Jeg driver mit eget linkkatalog på Henvisninger.dk, hvor du gratis kan tilføje links til danske hjemmesider, blogs, og webshops. Linkkataloget er søgemaskineoptimeret og dine links er direkte, så de har værdi i søgemaskinerne. Jeg gennemgår alle tilmeldinger personligt for at sikre en god kvalitet. Tilføj gratis link her  

Affiliate marketing - Jeg arbejder også en del med affiliate marketing, hvor jeg kort fortalt driver mine egne sider, hvor jeg reklamere for andres produkter og services. Hver gang de får en kunde igennem mig, får jeg udbetalt en provision for salget eller leadet. Desuden deltager jeg i et netværk, hvor vi er 6 erfarne personer, som arbejder på fælles affiliate projekter. Hvis du vil følge med i hvad jeg laver, så gør du det bedst ved at følge @dennisvinkler på Twitter eller tilmelde dig mit feed til min blog

Koh Chang - På Kohchangers.com driver jeg en rejseguide om Koh Chang i Thailand. Jeg har boet her på øen siden januar 2012 og skriver om de steder på øen, som jeg vil anbefale andre at besøge. Du kan også følge livet på Koh Chang på vores Facebookside

De bedste hilsner Dennis Kjærgaard

Dennis Kjærgaard

 

Facebook Twitter

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Da jeg var 13 år gammel. Jeg købte en gravermaskine til 10.000 kr. og begyndte at lave katte- og hundetegn med gravering til 4 butikker.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Gekko - Da jeg bor i Thailand er der altid en gekko eller to på væggen.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
På Facebook er jeg kun venner med mine rigtige venner.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Google

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Da vores lokaller brændte. Vores kunder vidste intet, da alt så normalt ud på vores webshop Billigepokaler.dk, men på den anden side af skræmen var alt kaos. Vi fik etableret os i midlertidige lokaller, og alle modtog der bestillinger til tiden. Det er måske ikke sjovt, men det er sjovt at tænke tilbage på.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Der er jeg allerede. Jeg udlever min drøm på en tropisk ø i Thailand. Men en stor lækker speedbåd kunne jeg godt bruge.

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
Alt det jeg ved nu

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Sætte nogle dygtige personer til at lede landet/verden

Hvad er din Passion/Hobby?
Online marketing og spille pool

Hvad er dit yndlingsmotto?
Action speaks louder then words

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Netværk med ligesindede på omkring samme niveau som dig selv

Hvordan slapper du bedst af?
I en hængekøje eller på stranden med en øl i hånden.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Skaffet os presseomtale

   Nyheder
 • 27-04-2011
 • Sportspræmier

  Jeg håber at du husker mig næste gang du eller din klub skal bruge pokaler, medaljer eller andre sportsprænier med indgravering.

 • 11-01-2011
 • Status Topic Storm Wordpress plugin

   

  Jeg skrevet en ny Topic Storm status på min blog.

  Sitet har nu haft mere end 260.000 besøgende i de 9 måneders levetid.

  Det og meget andet kan du læse mere om på min affiliate blog.

 • 16-07-2010
 • Liste med gode Wordpress plugins

  Hvis du selv arbejder meget med Wordpress, så er du sikkert interesseret i at læse den liste, som jeg har lavet på min blog, med gode Wordpress plugins.

 • 17-01-2010
 • Fuldtid online i 2010

  I år kommer jeg til at gå fuldtid online, og derfor har jeg skrevet et blogindlæg om, hvad jeg skal lave i 2010.

  Her er et lille udpluk af de ting, som jeg skal arbejde med:

  Vores webshop med sportspræmier benytter i dag scannets gamle shopsystem, og vi er kommet dertil, hvor den ikke opfylder vores behov længere, og vi ønsker derfor at skifte shopsystem. Det bliver et stort arbejde, som jeg påbegynder d. 1. februar, men jeg glæder mig til at se resultatet.

  I 2010 vil jeg også begynde at blogge på min egen blog på www.denniskjaergaard.com, hvor jeg vil skrive om de ting, som jeg laver i forbindelse med mine projekter. Netværk, vidensdeling og lyst er grunden til, at jeg bruger tid på denne blog.

  Endelig...i sidste uge bestilte jeg 2 billetter til Thailand. Så i hele maj måned rejser min kæreste og jeg til thailand igen, for at holde en velfortjent ferie i det paradis, som vi har planlagt at flytte til i januar 2012. Elastikker?.....nej, det er naturlige smilehuller Big Smile

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Dennis Kjærgaard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere