Jakob Boman - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Jakob Boman  Amino Plus

38 år fra København
11  Indlæg
38  Point

Jakob Boman finder du også her:

   Min biografi

Digital iværksætter. Jeg har arbejdet med digital udvikling og digital markedsføring i over 10 år. Jeg er tidligere direktør i konsulenthuset Wemind, som jeg solgte til tre ledende medarbejdere i 2015. I min tid hos Wemind (som i dag hedder &digital) arbejdede jeg bl.a. med kunder såsom Verdensspejder Organisationen (WOSM), Call me, Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Unipension, Århus universitetshospital og Teekay Stavanger. For Verdensspejder Organisationen lavede vi digital strategi og udvikling, hvilket bl.a resulterede i en relancering af scout.org. For Call me lavede vi strategien bag kampagnen Tal ordentligt, og for Styrelsen for Forskning og Uddannelse lavede vi strategien og hjemmesiden for BedreInnovation. Jeg var endvidere med til at starte TedxCopenhagen og ledelsesnetværket Leaderlab, som i dag hjælper virksomheder med bæredygtig vækst.

I dag arbejder jeg på mit start-up Bookanaut, samt på forsikring.io.

Bookanaut er en guide til sundhed og træning, og vi vil gøre det lettere for den helt almindelige dansker at finde massører, fysioterapeuter, personlige trænere etc. Vores mål med sitet er at gøre det nemmere at komme i gang med en sund livsstil. Det vil vi bl.a. gøre gennem gode og grundige guides om relevante emner såsom pulskondital, ingefærslankekurkostplaner og BMI, samt sportsskader såsom hælsporeskinnebensbetaendelsemeniskskader og ondt i lysken

Forsikring.io er en guide til forsikring, da forsikringsselskaber i Danmark informerer meget lidt om deres produkter online. Vi ved godt at det ikke er særlig sjovt, men det er vigtigt og derfor skriver vi i et sprog alle kan forstå samt bruger gode videoer om forsikring vi kan finde på youtube. Vores største guide om billig bilforsikring, da mange tror at de er godt dækket, men sandheden er desværre en anden. Udover bilforsikring vil vi også lave guides om god indboforsikringbillig ulykkesforsikring og billig husforsikring. Vores tanke er at bygge hjemmesiden stille og roligt op. 

Jeg er en aktiv del af det danske startup miljø og hjulpet til med Venture Cup i omkring 10 år. Enkelte virksomheder har jeg givet sparring også efter konkurrencen, og det er fedt at se en idé gå fra en 3-minutters pitch til virkelighed. 

Se mine andre profiler online: Vimeo, about me, car go collective, ello, Moz, Unsplash, life of pix, stack exchange

/Jakob

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jakob Boman's Gæstebog
Besøg vores andre hjemmesider :
lll