I 2006 blev Zoë Escher uddannet til sushikok hos den japanske kendiskok og ejer af California Sushi, Academy Toshi Sugiura.
Zoë har mange års erfaring som sushiinstruktør og underviser både privatpersoner og virksomheder.
I 2010 udgav jeg kogebogen ’Matcha, omakase og sushi’, hvor jeg videregiver redskaber og japanske teknikker, der skal til for at lave sushi af høj kvalitet.
Derudover afholder jeg sushikursus for begyndere- og øvede, skræddersyet kurser for private selskaber og kurser i traditionelle japanske hverdagsretter. Læs http://zoeescher.com
I 2010 stiftede jeg, Sakana – Club Gourmet som er et netværk for kvinder og mænd der er vilde unikke gourmetoplevelser. Læs mere www.sakana.dk
I november 2013 blev jeg udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede jeg sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Company page på Linkedin - Sushikok Zoë Eschers kurser
Facebook page - Sushikok Zoë Escher
http://www.copenhagen-sightseeing.dk/ - Top Copenhagen Turist Attractions
Mit sushikursus er nomineret til Oplevelsesprisen 2013