på Amino

Statistik

Denne profil blev set 51 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Torfin Kabel Georgsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Torfin Kabel Georgsen anbefaler disse feeds
 
Profil

Torfin Kabel Georgsen 

31 år fra Frederiksberg
24  Indlæg
70  Point   Min biografi

Hej Alle Awsome Aminoer! 

Mit navn er Torfin Kabel Georgsen. Jeg er 25 år gammel og driver min virksomhed TKG Juiceautomater ApS. I Min virksomhed importerer vi vending automater fra Italen der producerer frisk presset appelsin juice. Vi har en aftale med Københavns Kommune, hvor vi stiller automaterne på forskellige belliggenheder rundt om i København 

Vi er 2 ansatte i virksomheden. Vi er netop også gået igang med at bestille andre former for juice-maskiner hjem med henblik på at sælge dem til caféer, kantiner og restaurater. 

Jeg er pt. på udkig efter en person som kan polsk eller har godt kendskab til Polen. Jeg er begyndt at købe vintage og industri møbler hjem fra Polen og sælge disse til private og møbel forretninger i København. Jeg mangler dog en person som kan hjælpe mig mig med at udvide mine forbindelser i Polen primært i forhold til forhandlere, hvor vi kan opkøbe møbler. Derfor vil det være en kæmpe hjælp, hvis du kan sætte mig i kontakt med en energisk business-orienteret person med polske sprogkundskaber, da det er den afgørende brik jeg mangler i forhold til at komme godt på vej til skabe en fed forretning! Denne person regner jeg med at indgå partnerskab med! Så tøv ikke med at giv lyd fra dig! :)

Udover min virksomhed går jeg til daglig på CBS, hvor jeg studerer Business, Language and Culture. Uddannelsen foregår på spansk og engelsk. 

Her på Amino leder jeg efter andre iværksættere som jeg kan hjælpe eller som kan hjælpe mig. Jeg vil rigtig gerne udvide mit netværk og er åben over for nye ideér og projekter. 

Ellers er jeg altid frisk på at nyde nye mennesker over en øl, gåtur eller sport! 

Bedste hilsener 

Torfin 

   Skæve facts om mig
Torfin Kabel Georgsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Mr.Green skrev: Heey
29-05-2013 20:33

heey Torfin :) hvordan kan det være du ikke beskæftiger dig med det mere :)? og har du fundet noget andet der var bedre måske :)?

Mr.Green skrev: Heey Torfin
23-05-2013 03:43

ville da lige høre om du stadig er aktiv herinde har nogle spørgsmål omkring dit debat oplæg :D

Dissing skrev: Torfin
13-05-2013 15:44

Hej Torfin er du stadig aktiv herinde?

   Mine aktiviteter
Se mere