på Amino

Statistik

Denne profil blev set 17 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Rune Hansen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Abonnenter på indlæg

Profil

Rune Hansen 

Kolding
257  Indlæg
1.113  Point

Rune Hansen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er en jysk online marketing specialist der dagligt hjælper virksomheder med at komme øverst i Google. Mine fokusområder er SEO, AdWords, Facebook, webstrategi og reputation management.

Jeg er indehaver af virksomheden OnlinePartners ApS, som jeg driver fra mit kontor i Kolding centrum. 

Et par gange om måneden underviser jeg i SEO, Webstrategi, optimering af AdWords og Online marketing på IBA i Kolding, og desuden skriver jeg om søgemaskineoptimering, E-handel, Internettet og meget mere på min blog Rune-hansen.dk

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 74 01 09 eller via rune[@]onlinepartners.dk

   Nyheder
  • 02-02-2011
  • Nye SEO kunder

    Vi har fået en spændende håndfuld nye SEO kunder i 2011, og den samlede portefølje ser rigtigt godt. Det kan vi godt være tilfreds med.

    Planen er nu at fastholde disse kunder over en længere periode, mens vi gennemfører den aftalte SEO og optimerer de aktuelle søgeordsplaceringer. Derfor vil vi også være mere tilbageholdende med at tage flere kunder ind pt. (Vi er selvfølgelig altid interesseret i nye kunder, dog vil vi sørge for at vurdere kundeprofil og behov ekstra meget. På den måde kan vi effektivisere flere aspekter af vores arbejde yderligere).

  • 11-03-2010
  • Underviser i Webstrategi

    Jeg ser frem til at tiltræde som ekstern underviser i Webstrategi pr. d.15/3 2010. Jeg skal bl.a. være underviser på forløbet "Webredaktør", som er en del af statens tilbud om 6 ugers selvvagt uddannelse for ledige.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Rune Hansen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere