på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Pia Lund-Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Pia Lund-Nielsen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Pia Lund-Nielsen

Profil

Pia Lund-Nielsen 

12 år fra Stenløse
27  Indlæg
124  Point

Pia Lund-Nielsen finder du også her:

   Min biografi

Med baggrund i socialfaglig uddannelse har jeg gennem 25 år arbejdet med børn, unge og familier med særlige vanskeligheder. Jeg har varetaget ledelsesmæssige opgaver, herunder økonomi, indkøb og personaleopgaver både i det private og offentlige erhvervsliv.

Min erhvervserfaring - kombineret med en socialpædagogisk baggrund - har givet mig kompetencer til at stille skarpt på en persons ressourcer og herudfra arbejde med at skabe selvindsigt og sætte fokus på styrker, engagement og motivation hos mennesker.

Derudover har jeg siden 2005 arbejdet med overvåget og støttet samvær, bl.a. som ekstern konsulent i privatfirma. Samt opnået kompetence som professionel kontaktperson § 54.

Jeg underviser i praktisk pædagogisk arbejde samt holder foredrag omkring børn og familier

   Skæve facts om mig
Pia Lund-Nielsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 14-10-2009
 • Et tilbud om Løsningsfokuseret samtale og coaching

  I perioden 28.09 – 20.11 2009 kr. tilbydes Løsningsfokuseret samtale og coaching til 300 kr. pr. session à 1 times varighed. Det er halv pris på grund af afslutning på et uddannelsesforløb.

  Fremgangsmåden tager udgangspunkt i de kompetencer og ønsker for fremtiden, som du selv har - både på det personlige og det faglige niveau.

   Metoden er effektiv til at blive afklaret omkring ønsker for ændring og forandringer i livet. Og den kan bl.a. anvendes til at få nye vinkler på en konkret problematik, personlig eller professionel udvikling, konflikthåndtering, eller styrke samarbejde og faglighed.

  Ofte er en enkelt eller ganske få sessioner med til at skabe overblik og give energi til at iværksætte de fornødne handlinger og forandringer.

  Samtalerne foregår Telegrafvej 5A (lokale 229) i Ballerup. Booking af samtale kan ske på mail frk.lund@mail.dk eller telefon: 4118 1030.

   De bedste hilsner

  Pia Lund-Nielsen

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Pia Lund-Nielsen's Gæstebog