på Amino

Statistik

Denne profil blev set 32 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Niels følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Niels anbefaler disse feeds
 

Niels 

49 år fra Esbjerg
100  Indlæg
353  Point

Niels finder du også her:

   Min biografi

Jeg hedder Niels Lund og er indehaver og IT konsulent hos Simplex Design. Simplex Design er et webbureau med speciale i udvikling af webløsninger. Vores produkt portefølje indeholder bl.a. hjemmesider med fokus på TYPO3 CMS, webshops, SEO rådgivning mm.

Ansvar i virksomheden

Til daglig er mine arbejdsområder indenfor salg og produktion, bl.a. design og udvikling af TYPO3 hjemmesider samt Magento Webshops. Der bliver lagt nogle timer i virksomheden, men heldigvis er det alt arbejdet værd.

Interesseområder i virksomheden

Mine interesseområder ligger indenfor online markedsføring, konceptudvikling, design samt kundepleje. For mig er det en stor tilfredsstillelse at levere løsninger som skaber værdi for kunderne.

I fritiden

Fritiden bruger jeg bl.a. på sport, løber flere gange om ugen og spiller også lidt tennis. Har spillet fodbold gennem mange år, er dog ikke længere aktiv på fodboldbanen. Men fodbolden har stadig min interesse.

Udover sport, nyder jeg at høre musik, se film læse og ikke mindst at rejse. Har bl.a. været i Asien og i Nordamerika for en længere periode.

Find mig her

Min LinkedIn profil

   Skæve facts om mig
Niels har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Niels's Gæstebog
   Mine aktiviteter