på Amino
Profil

Nicolai Danmark Johannesen 

København
98  Indlæg
993  Point

Nicolai Danmark Johannesen finder du også her:

   Min biografi

Følg mig på Twitter, hvor jeg skriver om PR, marketing og sociale medier m.m.:
http://twitter.com/nicolaij

NYT: Jeg er blevet en del af Trendsonline.dk-teamet!
Min mission med at blive en del af Trendsonline-teamet er at komme tæt på de store danske start ups og afsløre deres hemmelige tricks, insidertips, strategier og forretningsmodeller, som derved skal inspirere andre start ups i det danske spirende iværksætter-miljø. Vi er allerede gode til iværksætteri herhjemme, men jeg tror på vi med åbenhed kan blive meget bedre, hvis vi deler viden og ekspertise endnu mere i fremtiden. 

Lyt til mine første interviews her: 
Podcast med CEO fra Click A Taxi, Søren Halskov Nissen
Podcast med CEO fra Everplaces, Tine Thygesen  


Min Amino-ambition:
Jeg driver ikke selv PR-bureau, og udfører derfor heller ikke PR-arbejde for andre. Min deltagelse i debatterne her på Amino er udelukkende for at hjælpe andre iværksættere med praktiske eksempler, og tip til hvordan man bedst får sit budskab ud til sine kunder via medierne. Og det er ganske gratis :-). 

Lidt om mig:  Jeg er medejer af raket medie ApS, som ejer og driver det sociale netværk Singleplus.dk, som er et socialt netværk for enlige forældre. Firmaet har jeg sammen med min gode kollega og kammerat Anders Dahl Pape. I 2008/2009 blev konceptet Singleplus etableret i Norge og Sverige, hvor vi stadig kæmper for at få et gennembrud. Mine primære funktioner i Singlplus-regi er fokus på PR-koordinering/strategi og at opbygge gode og loyale relationer til journalister. Min PR-mission er at servicere og give journalisterne historier med menneskeligt indhold, som kan være med til at inspirere og berige seere, lyttere og læsere. Det har foreløbig resulteret i en række indslag i DR1 Aftenshowet, TV2 Go'morgen Danmark, TV2 Go'aften Danmark, TV2 News og TV2 regionerne. Derudover har singleplus fået masser af omtale i radio, dagblade, netaviser og magasiner. Min stilling hos raketmedie ApS er pt deltid. 

Har i perioden 2006-2010 været ansat hos Danmarks største rejsevirksomhed Spies som grafisk designer og webmaster. Mit arbejde bestod i at lave brugevenlige elementer, som var med til at effektivisere konvertering og højne indtjening på Spies.dk. Den analystiske del af hvordan de grafiske elementer fungerer optimalt var også en del af mit arbejde. 

Derudover researcher og arbejder jeg aktivt på at integrere og få erfaringer med de sociale medier i mit eget firma singleplus.dk og (også tidl. spies.dk). Har fx deltaget i seminarer om emnet og desuden fået en del erfaringer med mit arbejde med annoncer og oprettelse af fansider og grupper på Facebook. 

 

Medejer af raket medie ApS:
raketmedie.dk

Singleplus (i Norden):
singleplus.dk
singelpluss.no
singelplus.se
singleplus.dk på facebook
Støt enlige forældre med SingleplusHjælpen

   Skæve facts om mig
Nicolai Danmark Johannesen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Nicolai Danmark Johannesen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere