på Amino

Statistik

Denne profil blev set 13 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Michael følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Michael anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Michael

Profil

Michael 

539  Indlæg
3.753  Point   Min biografi

 

Den 1. aug 2010 startede et forsøg med at etablere et firma med 1.000 kr. i startkapital. Valget faldt på et et webbureau.

Forsøget tog sit udgangspunkt i at mange iværksættere følte sig hæmmet af ikke at kunne låne penge i banken, da bankerne på det tidspunkt var i en turbulent fase og villigheden til udlån lav.

Men at være iværksætter, handler også om at arbejde ud fra de forudsætninger der gives. Penge er et værktøj, ikke nødvendigvis løsningen på alle problemer.

Med en USBdongle  med internetforbindelse til 49 kr.om måneden og ved brug af OpenSource programmer til mellem 5-20$ i donationer lykkedes det at få så meget fremdrift i forretningen, at firmaet fik AminoPlus abb. i september og fik købt sit første kommercielle program fra Adobe. 

På min egen blog kunne man daglig følge udviklingen, og et tilknyttet revisionsfirma offentliggjorde hver uge den opdaterede klassekladdes bevægelse i verificeret form.

På Amino kunne man hver uge gennem AminoPlusbloggen følge projektet.

Efter tre måneder  nåede firmaet dets erklærede mål, nemlig at have økonomi til ansættelse af en medarbejder ud over indehaveren selv.

Som en endelig afrunding, tog to af de tilknyttede freelancere som for hovedparten havde arbejdet med et softwarefirma i et kontraktforløb denne del med sig og videreførte firmaet under eget ejerskab.

Således gik det, og ved udløbet af AminoPlus perioden den 02. september 2011 afsluttes og lukkes denne profil. 

 

   Skæve facts om mig
Michael har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Michael's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Michael har ikke været aktiv for nyligt