på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Martin Nissen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Martin Nissen anbefaler disse feeds
 
Profil

Martin Nissen 

33 år fra Holstebro
27  Indlæg
102  Point

Martin Nissen finder du også her:

   Min biografi

Hej alle iværksættere!

Jeg arbejder til dagligt i min fars virksomhed Holstebro Sand Og Grus, hvor vi sælger materialer til haven. Vi leverer både til private havefolk og anlægsgartnere. Ude hos os har vi et stort udvalg af granit, sand, muld og belægningssten. Vi kan hjælpe uanset om der skal bruges en spandfuld granitskærver til et bed, eller flere tons til en ny indkørsel. Vi har især specialiseret os i højbede og muld dertil, derfor har vi rigtig mange glade havefolk, som hvert år henter deres plantemuld ude hos os. Vi har et stort udvalg af højbede i både træ, galvaniseret stål og corten-stål, desuden kan vi også lave dem på specialmål. Vi har nu i et års tid, kunne tilbyde vores kunder brugte vintønder. Før det havde vi en lang periode, hvor det ikke var muligt at importere pga. et meget begrænset udbud hos de udenlandske vinbønder. Men nu kan man igen købe en brugt vintønde, hos os enten i butikken eller på vores webshop. Vi har altid +200 vintønder på lager, og leverer inden for 1-3 hverdage.

Et anden projekt jeg er i gang med, er en informationshjemmeside, hvor man kan læse om hovedbundssygdomme. Fx kan man lære en masse om skæl og tør hovedbund, som er noget rigtig mange danskere kæmper med. De forskellige problemer der dækkes på hovedbunden.dk, er faktisk forholdsvist nemme at forebygge, hvis man bruger de rigtig hårprodukter. Så forhåbentligt kan hovedbunden.dk være med til at hjælpe en masse danskere med skæl, skæleksem, hårtab eller hvad end man måtte lide af. På siden finder man nogle anbefalede skælshampooer og hårkurer, som er klinisk testede og allerede hjælper flere tusinde med at opretholde en sund hårbund.

Vil man have succes med sider som denne, skal man arbejde ihærdigt med SEO, og være tålmodig. Men det synes jeg er skide sjovt, og jeg lærer på samme tid en hel masse om opbygning af hjemmesider, ekstern og intern søgemaskineoptimering. Og som i sikkert allerede har regnet ud, er det selvfølgelig for at få et par gode links, at jeg har taget mig tid til at skrive denne halvlange biografi.

Peace out :-)

   Skæve facts om mig
Martin Nissen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Martin Nissen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere