på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

KS71 følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

KS71 anbefaler disse feeds
 

KS71 

1.202  Indlæg
4.771  Point

KS71 finder du også her:

   Min biografi

Er uddannet programmør og elektronikmekanikker for mange år siden, men arbejder nu som brandmand på 17'ene år. Dette betyder at jeg arbejder et døgn af gangen og har 3 dage fri bagefter. Det er disse 3 fridage, der giver mig muligheden for at bruge tid på at lave research og forhåbentligt få startet et lille firma.

   Skæve facts om mig
KS71 har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Mikkelhan skrev: Webshop
14-01-2014 10:06

Hej igen, kan du ikke skrive til min mail : mikkelshansen@live.dk eller kan jeg få din? Jeg kan ikke skrive i din privat beskeder. Jeg er pt. igang med billigblackmask.dk som stadig er under udvikling. Så har jeg lavet billigesmykker.com, den er så ændret en lille smule efter salg. Designet skal du ikke tænke for meget på. Der er jo mange muligheder!

Mvh

Mikkelhan skrev: Webshop
13-01-2014 21:26

Hej :)

Jeg har læst du gerne vil have en webshop. JEg vil gerne tilbyde dig at lave en til en god pris, så den er helt klar til salg, og modtagelse af dankort, maestro, mastercard og visa kort. Læste at du havde tænkt på smartweb. Men jeg kan lave shoppen, i prestashop, så du slippe for de månedlige udgifter. Altså shoppen skal du kun betale et engangsbeløb for. Og så har du også lidt mere indflydelse på design. 

Skriv en mail eller pb til mig hvis du er interesseret :)

Mail: mikkelshansen@live.dk

Med Venlig Hilsen

Mikkel

   Mine aktiviteter