på Amino

Henrik Bryld 

56 år fra Odense
643  Indlæg
2.659  Point

Henrik Bryld finder du også her:

   Min biografi

 Jeg har stået i spidsen for udvikling af DoMyDay, som er et hjælpemiddel til demente, der er designet til hjælpe mennesker med demens, til et selvstændigt liv, længst muligt i eget hjem. DoMyDay hjælper også mennesker med hjerneskade, udviklingshæmmede og andre. DoMyDay er udviklet i tæt samarbejde med eksperter inden for området.

   Skæve facts om mig
Henrik Bryld har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 07-11-2017
 • emporia GLAM – Klaptelefon med nødkald

  emporia GLAM har store adskilte taster, som gør det ekstra let at trykke på den rigtige tast. Klaptelefonen har en høj, tydelig lyd og er HAC kompatibel med høreapparater. Emporia Glam er usædvanlig let at bruge selv for den uerfarne mobil bruger.

  Klaptelefonen henvender den sig til ældre, hørehæmmede eller svagtseende.
  Den smarte klap overflødiggør tastelås, og der er mulighed for automatisk svar når telefonen klappes op for at modtage et opkald.

  emporia GLAM klaptelefon har et stort display med høj kontrast. Farverne i displayet er klare og tydelige og udviklet af emporia i samarbejde med optikere i Østrig. De store taster har store tydelige tal, så de er nemmere at se for svagsynede. Det er det nemt at ringe op, selvom man skulle være synshandicappet. Der kan justeres i bogstavstørrelse på displayet, så det bliver lettere at læse.

  emporia tænker altid lyd, når de udvikler mobiltelefoner. Alle mobiltelefoner fra emporia har en rigtig god lyd. Klaptelefonen har mange forskellige hyggelige polyfoniske ringetoner, og en kraftig vibrator. Lydstyrken er selvfølgelig justerbar med lyd op og lyd ned knapper på siden af klaptelefonen. Klaptelefonen emporia GLAM er ekstra god også for hørehæmmede. Den er endda HAC kompatibel med høreapparater.

  I emporia GLAM er der også tænkt på trygheden, og har en stor nødkald knap på bagsiden af klaptelefonen. Ved tryk på nødkald knappen, udløses alarmen, der gør omgivelserne tydeligt opmærksom på, at nødkaldet er sat i gang.

  Når nødkald alarmen aktiveres startes, en opringning til op til 5 forskellige kontaktpersoner. Modtageren af nødkald alarmen skal kvitterer med et tastetryk, for at sikre at nødopkaldet ikke ender på en telefonsvarer. Der skal altid kvitteres for opringningen fra det forudbestemte nummer, ellers ringer mobilen videre til den næste på listen.


  emporia GLAM har også et dejligt lille kamera, og med funktionen MMS, kan man nu dele billeder med venner og bekendte i et snuptag.

  emporia GLAM er en meget brugervenlig klaptelefon, der henvender sig specielt til ældre mennesker med nedsat syn og hørelse, som har behov for en enkel klaptelefon.

  Se mere om emporia GLAM Klaptelefon

 • 16-05-2013
 • dukaPC bordmodel eller bærbar?

  dukaPC er en særdeles ældrevenlig computer, som hjælper dig ind i den nye verden af teknologi på en yderst let forståelig måde.

  Rigtig god ide for dig, der aldrig har prøvet at arbejde med computer før eller som er letøvet!

  dukaPC er meget let at anskaffe og bruge! DukaPC findes i to udgaver. Bordmodellen for dig, der er nybegynder og den bærbare udgave for dig, der er den letøvede.

  Det, at dukaPC bordmodel, er med en berøringsfølsom skærm, gør det muligt at komme rundt i de enkelte menuer of funktioner, uden at du overhovedet skal gøre brug af musen. Det eneste du egentlig skal gøre, når du får din dukaPC er at tilslutte den til strøm, så er det så nemt, så nemt for dig!

  Er du lidt mere øvet, og har du brug for at kunne pakke computeren lidt væk for at få lidt ekstra plads, er det dukaPC bærbar, du skal vælge. Den kræver dog, at du er fortrolig med at arbejde med musen, for den har ingen berøringsfølsom skærm.

  Når det er sagt, er der ikke den store forskel i de 2 forskellige udgaver af dukaPC´er for dig, som bruger! De har begge de samme funktioner, blot skal du altså lige tænke på, om du vil have muligheden for at have den lille dukaPC med dig eller pakke den væk, for så er det klart den bærbare dukaPC skal vælge!

  dukaPC sætter dig som bruger i centrum, derfor er der taget utrolige hensyn til, det at det hele skal være så enkelt som muligt!

  Derfor giver det heller ingen mening, at fortælle en hel masse om teknikken, der ligger indeni de 2 maskiner. Det er for så vidt slet ikke så vigtigt.

  Det vigtigste er, at de er usansynligt lette at arbejde med for dig som bruger og så selvfølgelig lidt om, hvad du kan bruge dem til.

  Du kan sende og modtage e – mails på dukaPC, altså breve. Derfor kan du også selv skrive breve eller andet indeni tekstprogrammet.

  Du kan også se nyheder, vejrudsigt eller tv – guide blandt andet. En anden mulighed er facebook siden, hvor du kan holde eller få kontakten til gamle eller nye familiemedlemmer og venner.

  En rigtig god funktion er også de indbyggede mikrofoner, højttalerne og webcam i computeren, der tilsammen giver dig mulighed for at dine bekendte kan se dig, mens I samtaler. Har de også et webcam, kan du også se dem!

  For dig, der kan lide at se film eller høre musik, er muligheden der også!

  Når du køber en dukaPC er der includeret internetforbindelse, løbende opdatering af computerens programmer og helt fri support over telefonen. Der er ingen form for binding og abonnementet kan opsiges med dags varsel.

  Se mere om dukaPC

 • 18-12-2012
 • ClickToPhone er et telefon hjælpemiddel som giver handicappede kontrollen tilbage!

  Hjælpemidlet ClickToPhone er en mulighed for selv meget svært handicappede at komme til at benytte smartphonen eller tabletten igen.

  ClickToPhone skræddersys til den enkelte handicappede, så der er maksimal hjælp i systemet. Man kan ved hjælp af en 0/1 kontakt f.eks. besvare opkald, lægge røret på, tekstbeskeder kan sendes eller modtages og der kan arbejdes på internettet via ens smartphone eller tablet. Der er forskellige kontakter for forskellige handicap. F.eks. kan man ved blot et pust eller panderynken, være med på det sidste nye på nettet.

  ClickToPhone forbindes med android telefonen eller tabletten via BlueTooth

  ClickToPhone er kompakt og kan transporteres rundt ved brug af kørestol eller fastgøres ved sengen.

  Følg linket for at se clicktophone telefon hjælpemiddel

 • 20-11-2012
 • Doro 615 - Doro PhoneEasy 615 i farven aubergine!


  En usædvanlig brugervenlig mobil i Lill-Babs yndlingsfarve. For som hun synger "LEVE LIVET" og det kan man jo så passende gøre sammen med en mobiltelefon fra Doro. Endda en, der er god til at tage øjebliksbilleder med, som derefter kan deles med venner og familie via MMS funktionen, som den lille mobil også har.

  Det er en lille Doro mobil, der aldrig kommer til at svigte Lill-Babs, sådan som jo Klavs Jørgen gjorde i sangen.
  En helt igennem god ven livet igennem - Doro 615!

  Og så har den alle sikkerhedsfunktioner:


  Alle Doro mobiler er med store adskilte taster, og med en god lyd. Begge dele kan justeres efter behov. Der er god kontrast på og i mobilen og igen kan der indstilles til det, der er bedst for en selv i displayet. Det er et meget letlæseligt display med store tegn, og skarpe farver. Lyden er ekstra høj og tydelig.

  Dejlige detaljer for de, der ikke ser eller hører så godt mere. Doro 615 er endda kompatibel med høreapparater.

  For at forenkle de mange menuer, kan man endda skjule de uønskede funktioner. Så kan det ikke blive meget bedre og lettere! Let at overskue for enhver og kun med de funktioner, man har brug for. Og hvis det alligevel skulle knibe, ja så er der jo fjernbetjeningen at ty til.

  Fortsæt blot og uden bekymringer med at "leve livet" med den meget ældrevenlige mobil fra Doro!

  Og lige nu er Doro 615 så blevet produceret i Lill-Babs yndlingsfarve aubergine! Og den svigter hende aldrig! Så pyt med Klavs Jørgen!!!

  Sød, smart og helt igennem en Itsy Bitsy Teenie Weenie mobil!!! Doro 615!!!

 • 19-10-2012
 • Doro 612 er den nye doro mobil med kamera

  Doro 612 - Doro Phone Easy 612 er en lille doro mobil med et godt lille kamera indbygget! Kameraet er let tilgængeligt, og kan dårligt blive lettere at betjene. Når billederne er taget kan du kan straks og let dele billeder med venner og bekendte via MMS - funktionen.

  Kameraet er en funktion, som mange ældre har efterspurgt på de små meget ældrevenlige doro mobiler.

  Men nu er det her så i den lille doro mobil Doro 612!

  Og så har den selvfølgelig også alle sikkerhedsfunktioner, så de ældre kan føle sig mere trygge i eget hjem.

  Nødkaldet - hvor man ved et enkelt tryk på tasten aktiverer funktionen. Så er hjælpen nær.!
  ICE-informationer - hvor man kan indtaste personlige oplysninger, der kan være vigtige for ens helbred
  Fjernbetjeningen - så man kan få hjælp til at holde orden i aftaler og telefonbog f.eks.

  Doro 612 er en nem doro mobil der er nem at betjene og menuer / funktioner er lette at forstå

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Henrik Bryld's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere