på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Mathias Jensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Mathias Jensen 

30 år fra
205  Indlæg
815  Point   Min biografi

Hej Aminoer!

Jeg har i de sidste 5 år arbejdet meget intenst med Microsoft Excel. Ofte har jeg hørt flere sige at Excel er yt, og man bør lede efter alternative løsninger end at arbejde i regnearksprogrammet. Det mener jeg ikke! 

Med Excel har du uendelige muligheder for at foretage behandling af din data, lige som du vil! Med Visual Basic kan du manipulere med Excel og få programmet til at klare dine faste, administrative opgaver for dig på få minutter! 

Jeg har den 1. juli 2017 oprettet virksomheden Excellentia - med denne vil jeg to ting: 

1) Tilbyde løsninger i Excel til virksomheder, der har brug for faste rapporter hver måned. Med mine løsninger kan din virksomhed spare tid hver eneste måned = ekstra penge på bundlinjen.

2) Tilbyde eLearning-kurser til dem der ønsker at forbedre deres Excel-skills og gøre sig mere attraktive på jobmarkedet - for tro mig: du bliver meget mere attraktiv i mange kontorjobs, når du mestrer Excel!

Er du virksomhedsejer eller er du ansat i en administrativ stilling, og er du interesseret i at høre mere om mine løsninger til dig, så kontakt mig via privatbesked her på Amino eller på mail mathias@excellentia.dk i dag! 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Mange hilsner

Mathias

   Skæve facts om mig
Mathias Jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mathias Jensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere