på Amino

Statistik

Denne profil blev set 35 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Jakob Danelund følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Jakob Danelund 

35 år fra København
237  Indlæg
964  Point

Jakob Danelund finder du også her:

   Min biografi

Jeg læser psykologi på københavns universitet med særlig interesse for koblingen mellem teknologi og psykologi. Derudover har jeg en stor interesse for strukturelle og organisationsproblematikker. Optimalt set ser jeg mig selv arbejde med en kobling af det teknologiske og organisationspsykologi. Jeg er Iværksætter, og kan lide at arbejde for mig selv. Programmering giver mig en mulighed for at arbejde kreativt samtidig med at jeg pga. min interesse i psykologi aldrig mister synet for mennesker. Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mig kan du se mere på http://psykit.dk

Jeg koder det meste, og har leget med stort set alt hvad jeg har kunnet komme tæt på. Jeg har spidskompetence  indenfor: HTML5/XHTML, CSS3, PHP, C#, Javascript, (jQuery,). Jeg har taget MVC pattern til mig, og koder nu kun i det. Kodeetik er vigtigt for mig, jeg gider ikke slamkode. Jeg tager kun jobs hvor jeg kan få lov til at gøre arbejdet ordentligt, ellers synes jeg ikke selv det er sjovt.

Derudover synes jeg projekter der involverer udvikling af mobil apps og silverlight er spændende udfordringer, omend jeg timemæssigt ikke arbejder lige så effektivt som i førnænvte sprog.

Jeg elsker at arbejde med API'er og har arbejdet med google, facebook, twitter, syllabus, flickr og diverse andre JSON baserede tjenester.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
1998 - jeg gravede mælkebøtter for 20 øre stk.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
en e-pibe

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
det samme som jeg laver, programmerede og studerede, jeg ville formodentlig studere hele mit liv, hvilket jeg nok ender med at gøre alligevel. Jeg tror læring som en tilfredsstillende process i sig selv.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
jeg ville indføre en flad struktur og direkte demokrati

Hvad er din Passion/Hobby?
Programmering, Iværksætteri

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
nyd det du laver, og lever en ordentlig vare

Hvordan slapper du bedst af?
Når jeg programmerer

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jakob Danelund's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere