på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Corel følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Corel anbefaler disse feeds
 
Profil

Corel 

10  Indlæg
52  Point   Min biografi
Corel har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
Corel har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Lisbeth skrev: søger stadig partner skriv til kerzonbackup@gmail.com
28-08-2012 21:55

Søger partner eller kapital indskyder, måske noget for dig :-)

Jeg er en erfaren Iværksætter/produktudvikler som søger meget seriøs partner med noget tyngde i form af erfaring eller uddannelse, eller andet, skriv hvis du mener vi er et mach for hurtig succes. Du må gerne bo et sted midt i Jylland, da vi skal mødes ofte.

Jeg har oprettet og drevet en webshop der solgte hår produkter, produceret og udviklet i eget mærke. Webshoppen eksisterede i 5 år. Jeg gik fra at have 50.000kr til at omsætte for 1 mil på 10 måneder, derefter holdte jeg tempoet på 1,2mil pr år og havde 400.000kr til mig selv i løn. Jeg lukkede firmaet pga. stress. 

Nu er jeg frisk igen, hvis jeg havde kapitalen var Danmark ikke nok, så gjorde jeg samme projekt, bare i EU, med det rigtige budget til oprettelse, vareindkøb, og markedsføring ville jeg kunne lave samme vækst. Virksomheden var sund og markedet er steget i EU, så det er bare igang.

Jeg vil mene at på  en starts kapital på 200.000 kr. vil vi på 1.5 år have omsætning for 3 mil pr. år. derefter. På en større starts kapital, vil væksten være større, men jeg skal beregne tiden og beløbet ud fra flere faktorer, lad mig høre hvad din kapital og dit ønske er, så vil jeg give dig et fornuftigt svar. Jeg har ikke kapitalen, evt. har du eller vi søger den, jeg er sikker på at vi kan få investorer.

Hvorfor jeg er så sikker på det, er at jeg er produktudvikler, og det produkt jeg udviklede solgte på det plan, at der er så stort et marked at det kun er penge til reklame og vareindkøbs beløb der stopper væksten, jeg har analyseret markedet, som er i super vækst i EU nu.

Vi skal arbejde fuld tid uden løn i starten (Vi financierer os selv første halve år, derefter må vi nok kunne begynde at kunne trække ud ti os selv alt efter hvor meget vores investorer har sat i os)

Jeg er også interesseret i personer der vil stille kapital til projektet.

Lad mig endelig høre fra dig.