på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Conceptu følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Conceptu anbefaler disse feeds
 
Profil

Conceptu 

København
8  Indlæg
25  Point

Conceptu finder du også her:

   Min biografi

Conceptu IVS er en virksomhed der udvikler koncepter og driver webprojekter. Vi ønsker at udnytte internettets mange fordele og behovet i markedet, til at skabe brugervenlige og innovative koncepter. 

Har du lyst til at starte et projekt med os eller samarbejde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores spidskompetencer ligger inden for online marketing og konceptudvikling.

Vi driver forskellige tjenester hvor Din A-kasse, Dit Bredbånd og Økonomia.dk kan nævnes, med fokus på henholdsvis a-kasser, bredbånd og lån. Alle med fokus på at give brugeren overblik over markedet, så de ender med at finde den rette løsning.

   Skæve facts om mig
Conceptu har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 02-04-2020
 • Vi er kommet på Provenexpert

  Conceptu er kommet på Provenexpert, hvor vi har skrevet lidt om vores tjenester og hvor du har muligheden for at vurdere dem, alt efter hvad du synes. 

  Vi ser frem til at bruge platformen fremadrettet, til at indhente både viden og erfaringer fra vores brugere. Se vores profil her.

 • Nyt på Din A-kasse og Økonomia

  Der er kommet nyt på Din A-kasse og Økonomia, hvor vi dels har tilføjet nye interessante udbydere til vores oversigter og dels har forbedret designet af hjemmesiden. Dette for at gøre det så nemt som muligt for vores brugere, at få overblik, sammenligne og finde frem til den bedste løsning. 

  Se mere på Din-akasse.dk her

  Se mere på Økonomia.dk her.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Conceptu's Gæstebog