på Amino

Statistik

Denne profil blev set 27 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Christian Englev Christiansen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Christian Englev Christiansen anbefaler disse feeds
 
Profil

Christian Englev Christiansen  Amino Plus

97  Indlæg
482  Point

Christian Englev Christiansen finder du også her:

   Min biografi

Jeg har næsten hele mit liv vidst at jeg ville være selvstændig og da min mor en gang jeg var syg købte "Ny elektronik" var jeg solgt til IT og teknologi og jeg fik sparet sammen til en Commodore 64.

Jeg havde dog også interesse for iværksætteri og forretning, så jeg endte op på handelshøjskolen hvor jeg afsluttede med en cand. merc. uddannelse fra CBS. Efterfølgende tilbragte jeg tid i Prag hvor jeg sammen med et par andre danskere var med til at starte et af de første online rejsebureauer dernede.

Da jeg vendte tilbage startede jeg det første firma hvor jeg tilbød både IT og internetløsninger og har gjort det lige siden. Det betyder at jeg i tidens løb har arbejdet med næsten alt inden for IT og digital marketing.

Jeg har arbejdet med Windows, Linux og Mac. Jeg vil gerne sige at jeg har en ikke religiøs indgang til hvad der er bedst. Det vigtigste er at vælge en løsning der passer til kundens ønsker og behov.

Jeg har arbejdet med både iværksættere og mindre virksomheder og er efterhånden blevet god til at finde kreative løsninger, der passer til et begrænset marketing- eller IT-budget.

I tidens løb har jeg deltaget i opstarten af flere IT-virksomheder og gjort mange erfaringer om hvad der virker og hvad der ikke virker.  Alt dette har jeg samlet i mine nuværende selskaber.

CiCoor Markering ApS
Her har jeg samlet alt hvad der har med digital marketing at gøre. Målet er at tilbyde transparente og veldefineret produkter, så kunden ved præcis hvad denne kan forvente og til priser der er overskuelige og forståelige.

CiCoor ITadvicer ApS
Her er alle mine andre IT-aktiviteter samlet. Det er alm. IT-service, udvikling af databaser, softwareudvikling, kunstig intelligens, sikkerhed, cloud-løsninger mv.

Vekova Capital ApS
Her er samlet mine finansielle og administrative aktiviteter. Det er hjælp til finansiering af virksomheder, opstart af virksomhed, angel investering mv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål relateret til IT, digital markedsføring eller har brug for at vende et problem som iværksætter eller mindre virksomhed.

   Skæve facts om mig
Christian Englev Christiansen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Christian Englev Christiansen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere