Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Tanker om IT, digital markedsføring og økonomi Kan en engelsktalende virtuel assistent hjælpe med at producere indhold?

Kan en engelsktalende virtuel assistent hjælpe med at producere indhold?

231 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 November 2022

Laver du indhold til internettet, sociale medier eller for den sags skyld traditionelle medier, er du sikkert allerede klar over hvor meget tid det rent faktisk tager at producere kvalitetsindhold.

Først skal der laves research fra mange forskellige kilder. Dette er ofte meget tidskrævende, da der skal søges information, kilderne skal tjekkes, informationen skal sorteres og kategoriseres mv. Det vil sige at der hurtigt kan gå meget tid med alene at indsamle informationen.

Derefter skal den indsamlede information bearbejdes. Hvis den kommer fra flere kilder skal den arrangeres så rækkefølgende virker logisk og sammenhængende. Det er også nødvendigt at overveje hvordan den præsenteres, så den både er let at forstå men også så den fremstår spændende og interessant for modtageren. Det sidste bliver stadig vigtigere, da det bliver stadig sværere at fastholde modtagernes opmærksomhed.

Herefter kommer arbejdet med enten at skrive en artikel, lave præsentation eller et script og optagelse hvis det drejer sig om for eksempel en video til YouTube.

Er det en video eller story på for eksempel Instagram, skal der findes billede- og måske videomateriale.

Desuden skal en video ofte redigeres og efterbearbejdes hvilket også tager tid.

Lad os se på hvordan en virtuel assistent kan hjælpe dig med at spare tid i de forskellige faser, herunder hvordan en engelsktalende virtuel assistent kan hjælpe dig.

Informationsindsamling er et oplagt sted hvor en virtuel assistent kan være en stor hjælp. Typisk kan du forklare hvilken information du søger og den virtuelle assistent kan gå i gang med at søge og indsamle. Da den meste information forefindes på engelsk kan en engelsktalende virtuel assistent klare opgaven, og hvis du selv taler engelsk er der ingen problemer med kommunikationen.

En virtuel assistent kan også sørge for at bearbejde informationen. Her er det vigtigt at du på forhånd har specificeret klart og tydeligt hvad der skal laves. Både hvad angår målgruppe og hvordan informationen efterfølgende skal præsenteres. Skal det være et blogindlæg, meme eller en video? Igen kan en engelsktalende assistent ofte klare opgaven med den nødvendige vejledning. Hvis du sørger for en grundig vejledning ved de første opgaver, kan du ofte spare dig selv og din assistent meget tid i fremtiden, da de første opgaver bliver en slags skabelon for fremtidige opgaver, og alt hvad du behøver i fremtiden er at henvise til en tidligere lignende opgave.

Hvad med selve udarbejdelsen? Kan en virtuel assistent også løse det. Hvis det drejer sig om en tekst eller et script kan en virtuel assistent ofte komme en lang vej. Vi har arbejdet med at assistenten skrev teksten eller scriptet på engelsk. Herefter er det blevet kørt igennem Google translate, hvilket har givet en ”rå” dansk tekst. Denne er naturligvis ikke korrekt og skal derfor tilrettes og der skal læses korrektur på teksten. Alligevel har vi oplevet en betydelig besparelse i forhold at skrive teksten fra bunden eller at oversætte den manuelt.

Når det gælder videoer kan det ofte være nødvendigt at indspille den i Denmark. Vi har dog lavet nogle videoer på engelsk ved at bruge tekst til tale teknologi. Vi har også forsøgt med dansk, men desværre kommer den til at lyde kunstig. Sandsynligvis fordi at datagrundlaget for algoritmerne ikke er stort nok for et mindre sprog som dansk.

Herefter kommer selve efterbehandlingen. Hvis det er et blogindlæg skal det lægges op og formateres så det bliver læsevenligt og indbydende, der skal indsættes billeder mv. Dette er en perfekt opgave for en virtuel assistent. Det samme gælder for efterbehandlingen af for eksempel en video eller en podcast. Disse kræver ofte en grundig redigering hvis de skal fremstå professionelle og spændende. En virtuel assistent kan redigere videoer, lydklip mv. efter dine instruktioner.

Der er således mange muligheder for at outsource produktion af indhold til en engelsktalende virtuel assistent. Denne kan løse opgaverne langt billigere end hvis du fik dem udført i Danmark. Men hvad hvis du selv laver disse ting i dag? Igen vil jeg hævde at det kan betale sig at outsource disse opgaver. Det vil give dig muligheden for at bruge din tid på den mere kreative del og andre aktiviteter som skaber endnu større værdi.

Derfor kontakt os og lad os snakke om hvordan en virtuel assistent kan hjælpe dig i dit daglige arbejde. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside som du finder på cicoorsourcing.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere