Amino Ekspertblog

Bloggen handler om temaer inden for økonomi, iværksætteri, forretningssudvikling, talenter, ledelse og den menneskelige udvikling. Det er et 360 graders perspektiv på virksomheden og den soloselvstændige. Jeg blogger om vigtigheden af at komme hele vejen rundt om sin virksomhed og tage aktivt stilling til, hvilken form for virksomhed den enkelte ønsker at drive, hvad enten det er som soloselvstændig, en mindre eller mellemstor virksomhed. Jeg sætter fokus på at skabe overblik både over økonomien og de menneskelige ressourcer og muligheder: • Økonomi (god økonomisk rapportering skaber overblik) • Organisationen (få mest ud af de ressourcer der er til rådighed og skab meningsfulde arbejdsliv for medarbejderne) • Fundamentet (virksomhedens DNA og adfærden der skaber fundamentet) • Innovation (skab innovative medarbejder, der ser frem og tør ser virksomheden i nye lys)

Kontakt mig

 
 
 
 

Om denne blog


Få besked når Helle skriver


Om

Jeg er praktisk økonom, talentekspert og certificeret mastercoach. Jeg hjælper virksomheder og selvstændige med at få skabt økonomisk overblik og samtidig lægge fundamentet for en bæredygtig vækst, både menneskeligt og økonomisk.

Jeg arbejder ”360° rundt om virksomheden”.

Jeg bruger både min økonomiske indsigt og min menneskelige forståelse for lederens eller iværksætterens talenter til at støtte deres og virksomhedens udvikling. En udvikling, hvor både det økonomiske fundament er i orden og de arbejdsgange, der introduceres, passer til den enkeltes styrker.

Den særlig kombination af økonomisk indsigt, talenter og personlig udvikling er mit hjerteblod.

Besøg Helles website her

Sign-up til min blog

Helle Svensson på de sociale medier:

LinkedIN

Facebook business side

Instagram


Seneste kommentarer