på Amino

Statistik

Denne profil blev set 18 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Helle Svensson følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Helle Svensson anbefaler disse feeds
 
Profil

Helle Svensson 

54 år fra Lyngby
1  Indlæg
10  Point

Helle Svensson finder du også her:

   Min biografi

PRAKTISK ØKONOM, RÅDGIVER, MASTERCOACH TALENTEKSPERT OG FOREDRAGSHOLDER

Jeg er praktisk økonom, talentekspert og certificeret mastercoach. Jeg hjælper virksomheder og selvstændige med at få skabt økonomisk overblik og samtidig lægge fundamentet for en bæredygtig vækst, både menneskeligt og økonomisk.

Al rådgivning hos mig foregår ud fra et helhedsperspektiv. Jeg bevæger mig altid hele vejen rundt om virksomheden, for det er i nuancerne og samspillet mellem økonomi, produkter, ydelser, ledelse og medarbejdere, at de store vækstpotentialer ligger. Vi skal altid se på både tal og mennesker, når der skal udvikles nyt, sælges fra eller en økonomi skal genoprettes.

En god ledelsesrapportering bør indeholde andet end blot tal. Der er andre nøgletal, som ledelsen kan have stor glæde af at have som pejlemærker for virksomhedens tilstand. Ledelsesrapportering bør skræddersyes til hver enkelt virksomhed, så det bliver et værktøj, der bruges aktivt i hverdagen og ikke blot en status.

Mange virksomhedsejere og -ledere kan have svært ved at forstå ”økonomisprog”, og derfor er det for mig vigtigt at bygge en bro mellem ”økonomisprog” og ”hverdagens sprog”. Det handler om at finde et fælles sprog, så økonomerne forstår, hvad der foregår i driften, og driften forstår, hvordan det, de gør i hverdagen, ser ud i økonomien.

Jeg er uddannet inden for økonomi og regnskab og har arbejdet med det, siden jeg var 19 år. Jeg blev superdygtig til mit fag, og min karriere kørte på skinner og det var sjovt at arbejde i økonomiafdelingen - virksomhedens maskinrum. Men jeg syntes ofte, at der manglede noget. At der var flere muligheder for at drive og udvikle forretning end bare det, at kigge på tallene. Min oplevelse var ofte, at de 'røde' eller 'sorte' tal på bundlinjen sjældent gav det fulde billede af, hvordan det gik i den virksomhed, jeg arbejdede med. Hvorfor så vi ikke på de menneskelige potentialer i virksomheden - eller nye produkters muligheder?

Jeg er desuden talentekspert, certificeret indenfor Talenttest, mastercoach og coachtræner hos Sofia Manning.

Jeg blev selvstændig økonomikonsulent med speciale i økonomiområder, der var kørt af sporet - altså konsulenten, der blev kaldt ind, når de 'røde' tal på bundlinjen blinkede, eller medarbejdergruppen i økonomiafdelingen var endt i konflikt eller lavede for mange fejl. Min niche blev ”fra kaos til kontrol”. Kernen i det var altid mennesker i og bag virksomhederne og det at skabe udvikling. 

I dag arbejder jeg både som økonomisk rådgiver og coach for selvstændige, iværksætter, ejerledere og økonomiafdelinger. Jeg arbejder ”360° rundt om virksomheden”.

Jeg bruger både min økonomiske indsigt og min menneskelige forståelse for lederens eller iværksætterens talenter til at støtte deres og virksomhedens udvikling. En udvikling, hvor både det økonomiske fundament er i orden og de arbejdsgange, der introduceres, passer til den enkeltes styrker.

Har vi ikke vores talenter i spil, kan det føles tomt, og på den lange bane kan det ende med, at vi brænder ud. At vi helt mister vores lyst og evne. Derfor er det vigtigt, at vi får styr på, hvad der giver energi, og hvad der dræner os, og får skabt en virksomhed eller karriere, der passer til netop vores pakke.

 Den særlig kombination af økonomisk indsigt, talenter og personlig udvikling er mit hjerteblod.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Min første virksomhed startede jeg i 1991 og har siden 2006 være selvstændig økonomikonsulent og – rådgiver

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
En babushka dukke, som minder mig om at tage et lag af gangen i stedet for det hele på en gang

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Præcis det samme som jeg gør nu

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
At det er vigtigt med et godt network of support, som støtter en hele vejen (også i de svære perioder)

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
1.At tage et skridt af gangen. Forstå en økonomisk ting af gangen. Og tage sig selv og sin virksomhed alvorligt. 2.Det er anderledes at være lønmodtager og at du ikke kan/skal vide det hele fra start. 3.Lav simple rutiner i hverdagen omkring det administrative 4. Skab overblik med et simpelt budget DU forstår og kan bruge

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
At få professionel hjælp til min hjemmeside og branding samt skærpet min storytelling og profil.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Helle Svensson's Gæstebog
   Mine aktiviteter