About CHRISTIANS VERDEN

Om denne blog


Få besked


Om

Christian Fuglsang har de seneste 8 år arbejdet intenst med iværksætteri og entreprenørskab. Lysten til at skabe har hele livet været tilstede og under hans tid på HHX begyndte de første projekter at spire, som hobbyiværksætter.  

Her gik der en årrække med primært webudvikling, hvor han byggede hjemmesider og webshops til både større og mindre kunder. Sideløbende havde Christian gang i en lang række andre projekter (bl.a. appudvikling) og har i den forbindelse, begået alle tænkelige iværksætterfejl. 

I 2015 blev Christian færdiguddannet Cand. merc i Organisation og Strategi hvor han skrev speciale i Lean Startup, sammen med virksomheden Snapp (startup i Aalborg). Dette resulterede herefter i at Christian stiftede virksomheden Fuglsang&Co, som han har drevet siden. 

Her har fokus været undervisning og rådgivning i netop iværksætteri og entreprenørskab. Christian har arbejdet med folkeskoler, gymnasier, små og store private virksomheder diverse offentlige organisationer, samt flere hundrede iværksættere. 

Fra 2017 til 2019 har Christian derudover siddet som Business Developer hos SDU Entrepreneurship Labs i Odense, hvor han dagligt har hjulpet en lang række studenter startups, samtidig med at driften af Fuglsang&Co har været fortsat.
I dag bruger Christian dog størstedelen af sin tid i VIGILANT, der er et PR og kommunikationsbureau med fokus på danske scale-ups.   

Du kan læse mere om Christian på: 
www.fuglsang.co 
www.vigilant.dk