Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs CHRISTIANS VERDEN Den gode intention, hvor blev du af?

Den gode intention, hvor blev du af?

1,263 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 June 2018

I starten af året besluttede jeg mig for at jeg igen igen, skulle til at blogge. Så det begyndte jeg med og det gik ganske godt. Lige indtil den dag jeg stoppede…

Jeg har ofte tænkt, at jeg skulle til at skrive lidt igen og jeg har samlet lidt noter omkring hvilke emner jeg ville skrive om, men har jeg fået det gjort? Nej.

Jeg har selvfølgelig haft en masse undskyldninger for mig selv, den ene bedre end den anden. Klart.

Resultatet er nu, at jeg sidder her, efter 4 måneders inaktivitet og forsøger at skrive lidt igen. Bedre sent end aldrig!

Det positive er dog, at jeg nu sidder med et stort spørgsmål: Hvaaa gik der lige galt?

Det spørgsmål kan jeg vel forsøge at besvare – skrive lidt om. Win-Win.

Jeg tror svaret er ganske klart for mig. Det bunder i to ting tror jeg. For mange bolde i luften og for dårlig målsætning og indfrielse af disse. Især den sidste er noget, som jeg dagligt oplever rigtig mange kæmpe med. Hvilke mål skal jeg sætte mig og hvordan følger jeg op på dem?

For mit vedkommende er jeg ofte alene i de projekter jeg kaster mig over. Såsom at blogge eksempelvis. Det betyder, at der kun er en der kan holde mig op på mine mål og om de indfries eller ej og det er Hr. Christian ”Jeg har lige andre mere spændende ting at tage mig af” Fuglsang.

Jeg sætter en dyd i personligudvikling og tror langt hen af vejen jeg er på rette vej. Men man an altid blive bedre. Jeg læser og lytter en del omkring netop personligudvikling og personligeffektivitet. For nyligt har jeg lyttet mig gennem bogen ”My morning Routine: How Succesful People Start Every Day Inspired. Noget jeg synes er super interessant.

Så hvordan dælen sikrer jeg mig (og andre i samme situation) at der fortsat sker en progression og at de mål jeg (og andre) sætter bliver indfriet?

Ja svaret har jeg ikke, selvom jeg med de mange timer jeg har lagt i emnet, efterhånden kan kalde mig ekspert.

Men svært er det, især når jeg kun står til ansvar over for mig selv og jeg lidt for ofte, har for nemt ved at snyde mig selv med en suuuper god undskyldning.

Svaret på problemet har jeg nok ikke (endnu) og helt skidt går det jo heller ikke.

Samtidig har jeg æren af at kende en flok virkelige dygtigere iværksættere (mange yngre end mig) og det der gør dem stærke er ofte én overordnet ting. Det er fokus på få, ofte kun én ting og så er det klare mål, som de formår at indfri.

Det har jeg stor respekt for!

Hvad er så konklusionen? Kom jeg frem til noget fornuftigt? Måske, måske ikke.

Det er let at sætte mål, det er (kan) være svært at indfri dem.

Men forsøge er vel det mindste jeg (og andre) kan gøre.

Hvad med dig. Får du sat dig mål og endnu vigtigere, opnår du dem? Har du ét super råd, som du vil dele med mig og andre?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere