på Amino
Spørgsmål: Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?

At det er en rigtig dårlig idé at konvertere den til fuldtidsforetagende hvis man ikke er sikker på at der er opgaver nok. Farvel Anansi.dk, A-kassen siger jeg ikke må ha dig mere

00

At iværksætteri er en sygdom man aldrig slipper af med. Bliver umuligt at få et ''normalt'' job efter man har været selvstændig- Men hvorfor skulle man også få det?

00

Folks reaktioner. Langt fra alle synes det er en god idé, at starte egen virksomhed. Det er som oftest de samme personer, som dagligt bruger 1 time på brok og 4 timer foran fjernsynet.

00

Jeg er som sagt ikke startede inu, da jeg mangler nogle informationer til de rigtigt mennesker i udlandet (helst asien) med producenter til Hair extensions , negle, hår tilbehør o.s.v

00

Nu har jeg ikke oprettet mit firma endnu, så får nok nogle overraskelser :) En stor grund til, at jeg har en profil her, er netop for, at blive klædt godt på til opgaven :)

00

Jeg kommer fra en verden af softwareudvikling, og bevægede mig ind på webmarkedet, det havde været rart at vide på forhånd hvor meget et ludermarked det egentlig er.

00

Den virksomhed, jeg driver nu er min 4 virksomhed. Men der jeg startet min første virksomhed var man grøn på mange områder. Havde ikke styr nok på forretningsplanen.

00

Jeg ville ønske at jeg var startet meget før med at hjælpe folk til at blive den bedste udgave af dem selv. Det er fantastisk tilfredsstillende at møde glade mennesker.

00

styr på økonomi, buget, lån, samt diverse forretningsprocesser, så jeg ikke brugte min tid til at halse efter når de mindre gode råd skulle forfølges....

00

At jeg ikke skulle opkøbt en eksisterende forretning. Det ville være nemmere(for mig) at sætte sit præg på forretningen fra dag 1, hvis jeg havde startet fra bund.

00

Jeg ville ønske jeg var bedre it mæssigt, er uddannet revisor hvorfor regnskab og "det der" kommer ret let. Men der er mange ting ang it jeg er knap så skarp i.

00

At jeg ikke skulle satse så mange PR penge på DK. I stedet fokusere på at komme online, webshop! that is the future og så en salgsagent i udlandet almost fra day one!

00

Jeg ville ønske jeg havde vidst, hvilke features mine konkurrenter netop var ved at udvikle. Disse vidste sig nemlig at være præcis de samme, som jeg slog mig ned på!

00
Mia

At man skal starte stor eller slet ikke. Ikke nødvendigvis guldløsningen med fancy brevpapir og stor firmabil - mere stort vareudvalg og masser af knald på Google Adwords.

00

Jeg ville gerne have været bedre til at netværke og få gode kontakter på alle mulige områder, i stedet for at gøre alting selv, bare for at bevise jeg kan.

00

Selvdyrkelse og citater er ikke stoffet der gør en iværksætter. Vedvarenhed og evnen til at tilpasse sig situation er virkelig det der åbner de vigtige døre.

00

Jeg ville ønske at vide, at det at stille krav til andre er stærkt undervurderet. Ikke alle trækker så hårdt som dig selv, selvom de måske mener det selv.

00

Nogle måtte godt have fortalt mig, at det er benhårdt arbejdspres, men også den allermest euforiske følelse af at udleve sin ambition på et seriøst plan.

00

jeg har været turen igennem før, så der var ikke så meget jeg ikke vidste omkring virksomhedsopstart. Men adm. tager tit længere tid end man lige regner med.

00

At man fik penge tilbage i skat, hvis den gav underskud det første år. Det fandt jeg først ud af, da skat kontaktede mig pga. manglende udfyldt udvidet selvangivelse.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste