på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?

det samme som jeg laver, programmerede og studerede, jeg ville formodentlig studere hele mit liv, hvilket jeg nok ender med at gøre alligevel. Jeg tror læring som en tilfredsstillende process i sig selv.

00

Så ville jeg rigtig gerne deltage i en masse tænketanke hvor jeg bare ville tænke & tale hele tiden uden at skulle stå til ansvar for at det jeg siger også bliver ført ud i livet.

00

Jordomrejse hvor jeg blev i flere af landene indtil jeg kunne tale deres sprog. Selvfølgelig ville jeg have min computer med og drive mine forretninger derfra, for det er da for kedeligt at lave ingenting :)

00

så havde jeg min egen lille biks med forskellige lækre vare som tøj sko og lidt smykker også have et par stykker ansat som kunne tage over når jeg havde lyst til en ferie i sydens varme

00

Arbejdede med det same som nu, men med flere folk så jeg også kunne koncentrere mig om andre projekter jeg har liggende i skrivebordsskuffen. Og så ville jeg lave en del velgørenhedsarbejde

00

Havde gang i en masse projekter og sad i toppen af min penthouse og udviklede på et nyt milion projekt. Jeg havde også en velfungerende pengetank så jeg kunne invisterer i andre gode idéer.

00

Lige nu ville jeg formentligt sove da jeg i så fald ikke behøvede gå på arbejde for at tjene penge og kunne derved rode med min shop om dagen i stedte for på de her besynderlige tider.

00

Hvis jeg havde penge nok ville jeg hjælpe verden med nye arbejdspladser og livgivende forskning. Hvis jeg havde penge nok ville jeg sætte tid af til selvudvikling og selvudfoldelse og opleve verden.

00

Udvikle andre til at skabe succeser i endnu højere grad end jeg gør i dag. Og så ville jeg gerne køre i autocamper gennem USA en række måneder med familien. Begge dele kommer...

00

Hvis pengene blot kunne plukkes på et træ, ville jeg formentlig stort set lave det samme, som jeg gør nu. Men der ville være færre opgaver for kunder og flere af mine egne projekter.

00

Så havde jeg allerede etableret min webshop, flyttet til det nye drømmehus, hvor jeg skal have min fysiske butik, og havde tid til en masse hunde, hobby og hjælpe andre iværksættere.

00

Så var centret åbnet og jeg havde sovet med den tanke om hvad jeg skal i morgen. Ledte efter lokaler til flere centre tættere på hovedbanegården. Samt et omkring Birkerød..

00

opbyggede en unik træningsfacilitet, hvori der indbygget var andre mulige unikke features, som revitalisering af afgrøder, cancer insitutet samt flere andre tilbud, som virkelig sparkede...r..v!

00

Så ville jeg stadigvæk arbejde som altid, da det ellers ville blive en alt for kedelig hverdag. Det er fedt at opnå noget, men jeg havde nok rejst lidt ekstra eller købt en federe bil.

00

plantet i en fed hængekøje med udsigten udover en sydfransk mark med vinranker. Lyden af chikader overdøver brusen fra floden og varmen er til at holde til i skyggen på min terrasse...

00

Arbejde på nedsat til og brugte resten af tiden til haven,rejse, oplevelser, børn, barnebarn, - kort sagt alt det der er for lidt tid til med et fuldtidsjob - leve livet uden afhængighed

00

Solceller i ørknen. solgte billigt strøm til hele verden. donere penge til at bygge huse til de fattige i fattige lande derudover donere penge til at forske i kræft samt andre lidelser

00

Så ville jeg ligge i en kurvefletstrandstol på en varm strand med azurblåt vand med små orange fisk i og sippede Champagne Sangria imens to labre brandmænd gav mig fodmassage

00

Rejste jorden rundt med min vidunderlige kæreste og fantastiske datter. Og jo, gå i et supermarked for at handle ind, hvor jeg kunne komme ting i kurven uden at skulle kigge på prisen.

00

Finde et par kodenørder til at hjælpe mig med at få gennemført mine tusinde projekter og bruge min tid på at videreudvikle koncepterne og generere indhold og loyale brugere.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste