på Amino
Spørgsmål: Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?

Ansat medarbejdere der er meget dygtigere end mig selv

10

Flyttet til nye og bedre lokaler i Løsning

10

Jeg vil sige at brugen af kognitiv terapi for angst som en metode til at arbejde med mine klienter stadig er det bedste jeg kan gøre. Det er ikke noget som er helt nyt, men kognitiv terapi er faktisk stadig en terapiform der udvikler sig og hvor man hele tiden får ny indsigt og lærer nye behandlingstekniker og måder at støtte, fremme og behandle sine klienter. Specielt klienter med angst, f.eks. panik angst, har brug for en terapi, som er både forstående og effektiv til at nedbringe deres symptomer. Angst patienter lider meget og det er derfor nødvendigt møde dem med forståelse, der både angår deres individuelle situation og som kan give dem redskaber til at blive af med deres angst. Specielt den biologiske del af den bio-psyko-social model for kognitiv terapi har udviklet sig meget i løbet af de senere år.

00

Jeg er langsomt ved at blive bedre til at inddrage medarbejdere i projekterne. (Jeg kan presse mig selv meget hårdt uden problemer, det er lidt delikat at skulle forvente det samme intensitet og engagement af en medarbejder) Jeg er begyndt at taler med andre selvstændige kunstnere, og hører om deres erfaringer mht salg og karriere. Det begynder at interessere mig, at lære noget om mere målrettede, planlagte salgs-strategier.

00

At hyre en til at lave de ting jeg selv har brugt alt formeget tid på uden at blive færdig. Det mine kompetenser ikke rækker til, trods viljen til at lære er der, men det er tiden desværre ikke, og så tror man, at man sparer penge på noget man måske selv kan fikse. Faktum er, at jeg har mistet alt formange penge på "misbrugt" tid, hvor jeg skulle være ude og sælge mit produkt istedet.

00

Jeg har holdt véd en idé. I 2015 kastede jeg mig ud i iværksætter dage, lavet med henblik på positiv udvikling i de boligsociale områder. Deltog derefter, i Rosilde, i kursus og konkurrence om den bedste idé til en social økonomisk virksomhed. Det var meget udviklende, enormt positivt og noget af det bedste, der skete i 2015.

00

Jeg har udviklet Kerne Kraft, hvor jeg har samlet essensen af det bedste fra det bedste. Jeg er blevet medlem af Netsøg - et netværk med værdierne på det rette sted. Jeg har lært at sige nej tak til de kunder der tror at jeg kan "fikse" dem og ja til dem der har forstået at jeg hjælper dem med at fikse sig selv ;o)

00

Green building design expert. Environment, health and energy saving are the three pillars on which GREEN BUILDING is based. It aims to reduce the consumption of non-renewable energies and to significantly reduce the effects of housing structures on people's health and the surrounding ecosystem through the use of eco-compatible materials.

00

Troet på den! Gjort noget ved min designidé, og taget et super seks ugers iværksætter kursus på artlab. Det har givet kæmpe ros til mig og mit design. Skønt at have designtegningen håndgribeligt i 3D rustfrit stål i hænderne. Det vil glæde mig mega meget, at få den på markedet!

00

Sluppet afhængigheden af succeskriterier og fundet tilliden til, at det jeg sælger er så godt, at det nok skal finde vej til kunderne. Måske ikke altid den vej jeg havde forudset - men så en anden. Bare jeg holder ved og bliver ved med at gøre de ting jeg elsker, på den måde jeg kan stå inde for.

00

Tja der er godt nok mange ting, bla: Et springvand med i TV-serien Lykke Været i TV2-Nord udsendelse Haven mandag d. 11/7-11 Fået ny magneto webshop. Sagt ja til at holde foredrag. Blevet haveskribent på Septembernet.dk ja jeg kunne blive ved for hver for sig gør de rigtig meget for min virksomhed her i 2011

00

At snakke med alt og alle dele viden og synspunkter der er så mange mennesker at på et tidspunkt vender de tilbagefordi de lige kan huske ham med lamperne og de helt skøre ideer , det bedste for min virksomhed er mig og min vilje - fremad vidre vidre ikke ærge sig eller kikke tilbage det er der de andre er.

00

At søge mere og ny forskningsbaseret viden omkring People Management, hvor udbyttet forhåbentligt kommer mange mennesker til gode. Min MBA i Business Psychology er en personlig rejse der udfordrer, inspirerer og giver nye vinkler på eget lederskab, kreativ og radikal nytænkning.

00

Jeg er flyttet til det åbne kontormiljø i Spinderihallerne i Vejle - det er fantastisk at møde hver dag, og at alle har ny energi - HELE TIDEN. - og det faktum at vi allesammen hjælper hinanden først, inden vi søger hjælp "udefra".

00

Takke nej til en investor der blot ville "stjæle indhold". Det har vist sig at der er flere seriøse "derude" og at nogle af dem kan være særdeles seriøse partnere - selv om det tager tid at komme i clinch med dem :-)

00

Da jeg for mange år siden meddelte alle place2live's mange medarbejdere at hvis Henrik (min søn og partner) traf forskellige beslutninger, så var det ALTID Henriks beslutning som skulle anerkendes. ALTID. Og det løfte har jeg adlrig holdt.

00

Jeg har ikke virksomheden lige nu, Jeg har ikke virksomheden lige nu, men bedst for min fremtid forretning - det er: jeg flyttet til København fra Julland og har lavet business plan og list med nye muligheder og holde sig i rigtig god form og humør

00

Det bedste jeg har gjort ved min blog er, at jeg lod den være i en stund uden at droppe den. Altså aspektet omkring det "at man ikke skal give op på sine drømme" og det man brænder for. Også selv om det er non-profit.

00

Ryddet op på mit værksted og sorteret alle ledninger og løsdele til computerne i små opbevaringbokse. Det kommer til at spare mig rigtig meget tid, at jeg ikke skal rode mange kasser igennem efter lige den ledning, som jeg har brug for.

00

Det må være vores bog - Iværksætterhåndbogen. Her har Dorthe Klyvø og jeg ikke blot samlet alle vores egne erfaringer og gode råd, vi har også interviewet 20 iværksættere og fået alle deres guldkorn.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste