på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Mette Andreasen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mette Andreasen anbefaler disse feeds
 
Profil

Mette Andreasen 

10 år fra Gentofte
0  Indlæg
0  Point

Mette Andreasen finder du også her:

   Min biografi

Efter tv programmet "Min italienske drøm" fra 2008, som jeg medvirkede i, fik jeg en stor lyst til at give folk en mulighed for at sidde i ro og mag derhjemme og handle italienske specialiteter på nettet. Jeg åbnede derfor webshoppen kasamia et lille års tid efter. Konceptet er, originalt italiensk når det er bedst,  som præsenteres af mindre producenter som lever og ånder for deres måde at producere de lækreste varer på, såsom olivenolie, pesto, pasta, kaffe og meget mere.

Efter mine 8 år i San Diego som jeg tabte mit hjerte for, er jeg blevet yderst opmærksom på alt hvad der omfatter service, i det hele taget "hvordan behandler vi hinanden", er det ok at "prale" når man har klaret sig godt, hvad vil det sige at være overfladisk, som mange pålægger amerikanerne ( ja, her kunne jeg skrive en hel bog...). Disse kvaliteter, som altid har været mig nær og naturlig, har jeg brugt i alle mine jobs, som har været face to face med kunder/gæster - altså, her kunne jeg bruge min udafvendthed, og menneske forståelse

Nu har jeg så valgt at sætte mig bag skærmen og forsøger mig på at servicere kunderne denne vej igennem. Men det handler jo ( desværre ) ikke kun om service. Det handler om markedsføring, it teknik, købmandsskab, forhandling osv......og sidst men ikke mindst, så kræver det utrolig meget gå på mod, og bevare troen på det projekt man har sat i værk, fordi man inden day one var helt overbevist om dette var det helt rigtige.

Nu er det bare sådan, at gå igennem alt hvad det indebærer at være selvstændig og drive en virksomhed, ALENE, er nok det mest udfordrende af alt. Derfor melder jeg mig ind i jeres fantastiske opbakkende "klub" hvor jeg indimellem har ledt efter svar eller hjælp. Og det er selvfølgelig et absolutly must, at være helt inde i jeres system, når man er sådan en som mig .

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Jeg startede i 2006, med at sælge et dansk børnetøj i Sverige, som var et nyt område for det pågældende firma.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Jeg har altid en eller flere flasker olivenolie, som minder mig om hvad jeg brænder for..

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Barack Obama, da han er inspirerende at lytte til.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Stod på ski i østrig om vinteren og hjalp frivilligt til på børneskiskolerne. Samme koncept på golfbanen.

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
hvor vigtigt det er at lave en forretnings beskrivelse!

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Prøv nu at tage supermarkedbranchen i Dk - vi har supermarkeder til 10 mil. mennesker! Takket være lavpris kæderne som laver Dk til et netto land, hvor vi glemmer alt om kvalitet. Kunne man sætte en lov til værks som styrede åbning af nye supermarkeder efter behov/efterspørgsel princippet, ville det give plads til de bedre kvalitets supermarkeder. Så ville der altid være et sted at handle for os som godt kan li kvalitet til tider. Og så burde der generel være større konsekvenser for folk som opfører sig dårligt.

Hvad er din Passion/Hobby?
olivenolie som passion og golf, motion på hobby siden

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Få en partner. Hvis du er fornuftig og har har analyseret dit marked, så sørg altid for at bevar troen på din oprindelig ide. Pas på ikke at komme ud på et sidespor for det første mål er nået. Start med små sko på og hvis det går godt, så kan man udvide sig i takt med behovet. Har du ideen til et stort koncept, så prøv det af i små rammer først.

Hvad er din yndlingsfilm?
Jeg er sådan en som godt kan li rigtig mange forskellige stilarter både hvad angår, indretning, musik og film, så ingen speciel ynglingsfilm, men film som " mit toscana" A good day" er dejlige film.

Hvordan slapper du bedst af?
madlavning når der er ro til det :) altså ingen børn der forstyrer :)

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
At hyre en til at lave de ting jeg selv har brugt alt formeget tid på uden at blive færdig. Det mine kompetenser ikke rækker til, trods viljen til at lære er der, men det er tiden desværre ikke, og så tror man, at man sparer penge på noget man måske selv kan fikse. Faktum er, at jeg har mistet alt formange penge på "misbrugt" tid, hvor jeg skulle være ude og sælge mit produkt istedet.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mette Andreasen's Gæstebog
   Mine aktiviteter