på Amino
Spørgsmål: Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?

STOP MED AT LÆSE MIT BÆ HER - og se at komme igang! Undgå at vente for lang tid med at komme igang! Bliver du overhalet går der aaalt for lang tid med at være bitter over at du ikke selv kom igang. Det er tidspilde.. Læser du dette? - JA så er du dårlig til at følge gode råd!

00

Lav en forretningsplan. Få sparing hos dem der har erfaringen. Find nogle partnere der kan støtte dig i realiseringen af projektet så du kan koncentrere dig om det du er god til. Sørg for at have godt med likviditet til at klare 2-3 gange så lang tids initialinvestering end du umiddelbart forventer.

00

Bogholderi er det vigtigste at have styr på. Betalt dig fra det første gang du ikek får lavet bogholderiet til tiden (samme dag). Det bliver kun værre og jeg har tabt formuer óg derved arbejdet gratis, og det har resulteret i fremtidge brudte kunderelationer, som stort set ikke lader sig reparere.

00

Du kan ikke opnå hvad du vil hvis du ikke handler på det - derfor; bid i det sure æble og kast dig ud i det. Og når du har handlet - så vær evig kritisk over for dit projekt. Lav mindst én forbedring hver dag og hold et tæt øje med din konkurrenter. Også hver dag, ja.

00

Brug WP som CMS eller endnu nemmere Dandomain til shop. Gør det nemt og enkelt, bare kom i gang. Bed om hjælp. Du kan altid lave det bedre senere. Læs op på basis SEO regler inden du starter det kan spare dig for mage timers rettelser. Skriv Tekster på dine kategorisider og produktsider.

00

Benyt dig af den frihed man har som selvstændig og planlæg I GOD TID fridage, ferie og kurser, så du bliver ved med at nære dig selv og blivere dygtigere og klogere. I sidste ende er det dem der kan finde ud af at leve et godt liv som selvstændige, der overlever som selvstændige.

00

The classified script lifts the ecommerce next level of industry. To create a own online classified business with minimal investment to reach the entrepreneur and business level. Mindleef's RenfifieD has advanced letgo features and additionally rental options to make the script as unified business model.

00

Gør idag, hvad du ikke behøver udsætte til i morgen og så skal der arbejdes rigtig meget og hårdt... Tænk på en rakat der launches... den bruger 80 % af sin power ved launch og for at rejse sig - resten af energien går til at drive den rundt i universet og lande...

00

Tænk idéen godt igennem - Skriv dine værdier, missioner og visioner ned. Opstil dine stærke og svage side. Kig på konkurrenterne på det marked som du ønsker at drive virksomhed i. Føler du, at det stadig ser fornuftigt ud? Så tøv ikke med at komme i gang.

00

Gør det du vil, hvis du vil starte en virksomhed, men ikke har tid pga. fx. nuværende virksomhed. Så se hvor du kan spare tid, fx. på du måske har for mange og for lange pauser, skip dem eller lav noget på din kommende virksomhed der! Der er altid tid til det man gerne vil!

00

Forestil dig at du skal i et forretningsmøde og lave en stor deal. Hvordan ser du ud? har du visitkort? hvordan ser din virksomhedspræsentation ud? Har du andre med? osv. At forestille sig alt dette er både motiverende og en slags huskeliste til hvad man skal gøre som startupper.

00

Du bør og kan lytte til andre når de har erfaring og kunnskap du selv ikke har. Men når du har innhentet den kunnskapen, så vær din egen rådgiver – i særdeleshet når det gjelder selve produktet ditt eller tjenesten din. La ikke en annen definere ditt USP.

00

Tænk tingene igennem inden du starter. Når det er gjort, så tænk tingene igennem igen! Du kan ikke starte en restaurant op, og 2 dage før åbningen spørge på facebook hvad folk synes skal være på menuen :) Få 100% styr på ALT inden :)

00

hm... skal lige tænke over det.. jo en god forretningsplan - og at man aldrig skal give op - vær en god ambasadør på dine egen ideer. vær pro aktiv, sæt dig ind i tingene forstå forhindringerne og giv aldrig op. man skal fejle for at kunne få success..

00

Fokuser på dine kunder - lad være med at flygte ind i den forberedende og administrative hule hvor du gemmer dig for markedet. -og husk...at starte en virksomhed er ligesom at blive far...du bliver overbefolket med kloge hoveder der vil fortælle dig hvad du skal gøre...

00

Find dit HVORFOR og spørg dig selv, hvordan DU kan gøre en forskel for samfundet vha. dine produkter og ydelser. Lav herefter en god forretningsplan (og nej, den behøver ikke at fylde 100 sider) og alliér dig med nogle forretnings / sparringspartnere for at komme i gang.

00

Udarbejd en detaljeret forretningsplan i samråd med rådgivere og følg den herefter, høst dine erfaringer indenfor netop din branche, tilret din virksomhed i overensstemmelse med kundernes interesser og ønsker og glæd dig så over, at din idé blomstrer

00

Lad vær at bruge alt for meget tid på at lægge en strategi i starten. Kom ud og mød din målgruppe, eller dem du tror, der er din målgruppe. Det kan sagtens føre til, at dit forretningsfokus skal ændres. Og så giver det mening med en strategi!

00

Få så meget erfaring på området som du overhovedet kan inden du starter op - selv om det kan være svært at vente, hvis man brænder for en idé. Og sørg for at have sparet godt op til den første tid, hvor der kun er udgifter og udgifter.

02

JO mere succes du får jo flere vil suge fra dig. Derfor, adskil innovation og kreativitet, fra spillet på skakbrættet. HVilke i praksis betyder, at du begrebet, lige børn leger bedst, skal nurses om. Gerne udenfor virksomheden. Gerne uden for din egen komfortzone

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste