på Amino
Spørgsmål: Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?

Du skal ikke nødvendigvis altid være billigst, kunderne vil også gerne du er her imorgen. og de ved kvalitet koster ellers skal de ikke være dine kunder men gå over til din konkurent og ødelægge hans butik. husk Netværk Netværk Netværkfyn.dk

40

1) Lad være med at bekymre dig, om du har den perfekte forretningside. Koncentrer dig om at føre netop din ide ud i livet. 2) Det er afgørende, at du tror 110 % på den løsning, din virksomhed tilbyder. Ellers kan du ikke klare det i hårde tider, for der vil komme udfordringer, tilbageslag og kritik. Specielt hvis det, du tilbyder, er anderledes. 3) Vent ikke på det perfekte tidspunkt til at lancere din virksomhed, for det findes ikke! Drop undskyldningerne og kom i gang i dag.

30

Vær positiv, tro på din mavefornemmelse, du skal turde at gå alene i front og det vil helt klart være en fordel at være en all-arounder samt være udstyret med gode skrive-/ og taleegenskaber.

30

Forvent ikke at andre skal gøre det for dig - Stol på din egen intuition, og modtag gode råd i det lys - husk på at velmente råd altid kommer fra folk som ikke selv skal risikere noget.

20

KOM IGANG! Og lad være med at være bange. Invester, hvad du har råd til at tabe, og nyd oplevelsen og processen. Går det helt galt, så find dit drive frem og begynd forfra :)

20
Bo

Få STYR på økonomien og konsekvenserne ved det at være selvstændig. Verden er fyldt med gode handler, men lær at spotte den dårlige og sige nej til den.

20

Spørg, spørg, spørg - lad være med at være bange for dumme spørgsmål - du lærer ikke noget, hvis du ikke er klar til begå fejl og dumme dig.

20

Find dig nogle ligesindede som du kan sparre med, amino.dk er et godt sted af starte, men skal kun ses som et supplement til dit netværk. Start med at komme ud til konferencer, workshops, netværksmøder osv. Fokuser på dit brand og dit produkt, sæt dig ind i de gængse forretningsnormer og regler, eller allier dig med en du stoler på som har denne kompetence. Så der bare at sige; øvelse, øvelse, øvelse. Study, study og study. Husk praksis eller teori kan få dig langt, men det er i kombinationen af disse af du virkeligt udvider dit erfarings og kompetence grundlag.

10

LAD VÆRE med at bruge en krone på noget, der ikke er trengt nødvendigt! Jeg har brugt rigtig mange penge på materialer og alt muligt, som var "ih, så nødvendigt". Og jeg betaler stadig af på gælden på mnoget, der aldrig genererede noget som helst.

10

Spring fra teori til praksis, så hurtigt du kan, eller kombiner i det mindste tingene så snart du kan. Min påstand vil nok altid være at du lærer meget mere ude i virkeligheden, end på skolebænken.

10

Prioriter din tid rigtigt - lad være med at bruge 3 dage på at finde den billigste printertoner på nettet, når din printer løber tør - Brug i stedet tiden på at finde nye kunder

10

allier dig med professionelle fra erhvervslivet og betal dig for deres viden (advisory board) - det er for dyrt at lave fejlene selv. skift kompetencerne ud i takt med at du har brug for ny viden

10

Hold dig langt væk fra iværksætterstøtteordninger og iværksætterkurser - fokusér på at brænde igennem til dine kunder med det du kan i forvejen

10

tag altid ja hatten og det gode humør på. og kunder vil kommer igen. men husk at lad vær med at tag opgaven hvis du ikke med sikkerhed ved om du kan gøre det 110%

10

Brug 100% fokus og lad dig ikke komme på afveje i de muligheder der opstår. Gem de nye ideer og tag dem op, når du er nået i mål med første fase

10

Forsøg så længe det er muligt, at holde en indtjening ved siden af. Bekymringer om økonomi giver næsten lige så mange timer som et fuldtidsjob.

10

Begynd med et gratis møde på 1 time med erhvervskonsulenten i din kommune. Og læs "Iværksætter til jeg dør" om Martin Thorborg.

10

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed. De utålmodige kommer måske hurtigt til penge, men de mister dem typisk også lige så hurtigt.

10

Der skal være et marked og helst en niche. Konkurrence på markedet kan være godt - dog ikke for meget. Husk dit personlige netværk. Svigt ikke din kunde. Bliver kunden tilfreds kan du se frem til en ny ordre. Jeg har mødt mange der gerne ville starte virksomhed med at lave hjemmesider. Blev det til mere end deres egen? Sørg for at have så lidt at du kan tåle at miste det. Lån ikke penge. Garanter ikke for andres lån. Det er ikke sikkert at der er indtægter det første år. Hav et mix af kunder og flere forretningsmuligheder for at afslutte en handel. Lav papirarbejdet hver dag uden at glemme noget. Store ordrer der let kommer kan være svære at få betaling for.

00

Overvejelser om man er det helt rigtige sted i livet, og klar til at arbejde hårdt på at udleve sin drøm. Man skal have både sin egen og sin partners sjæl med i det. Man skal kunne investere al sin tid i at have en god markedsførings og salgsstrategi , hvis ikke man ved hvordan man skaffer nye kunder, får dem til at komme igen og igen - så er det for snævert et sted at starte. Gå efter drømme - lad være at lade andres fordomme bremse en god idé - det er ikke nødvendigt at være verdensmester for at udleve sine drømme - men der findes mennesker som vil gøre et forsøg på at overbevise dig om at du skal være det.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste