på Amino
Spørgsmål: Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?

Du skal ikke nødvendigvis altid være billigst, kunderne vil også gerne du er her imorgen. og de ved kvalitet koster ellers skal de ikke være dine kunder men gå over til din konkurent og ødelægge hans butik. husk Netværk Netværk Netværkfyn.dk

40

1) Lad være med at bekymre dig, om du har den perfekte forretningside. Koncentrer dig om at føre netop din ide ud i livet. 2) Det er afgørende, at du tror 110 % på den løsning, din virksomhed tilbyder. Ellers kan du ikke klare det i hårde tider, for der vil komme udfordringer, tilbageslag og kritik. Specielt hvis det, du tilbyder, er anderledes. 3) Vent ikke på det perfekte tidspunkt til at lancere din virksomhed, for det findes ikke! Drop undskyldningerne og kom i gang i dag.

30

Vær positiv, tro på din mavefornemmelse, du skal turde at gå alene i front og det vil helt klart være en fordel at være en all-arounder samt være udstyret med gode skrive-/ og taleegenskaber.

30

Forvent ikke at andre skal gøre det for dig - Stol på din egen intuition, og modtag gode råd i det lys - husk på at velmente råd altid kommer fra folk som ikke selv skal risikere noget.

20

KOM IGANG! Og lad være med at være bange. Invester, hvad du har råd til at tabe, og nyd oplevelsen og processen. Går det helt galt, så find dit drive frem og begynd forfra :)

20
Bo

Få STYR på økonomien og konsekvenserne ved det at være selvstændig. Verden er fyldt med gode handler, men lær at spotte den dårlige og sige nej til den.

20

Spørg, spørg, spørg - lad være med at være bange for dumme spørgsmål - du lærer ikke noget, hvis du ikke er klar til begå fejl og dumme dig.

20

Find dig nogle ligesindede som du kan sparre med, amino.dk er et godt sted af starte, men skal kun ses som et supplement til dit netværk. Start med at komme ud til konferencer, workshops, netværksmøder osv. Fokuser på dit brand og dit produkt, sæt dig ind i de gængse forretningsnormer og regler, eller allier dig med en du stoler på som har denne kompetence. Så der bare at sige; øvelse, øvelse, øvelse. Study, study og study. Husk praksis eller teori kan få dig langt, men det er i kombinationen af disse af du virkeligt udvider dit erfarings og kompetence grundlag.

10

LAD VÆRE med at bruge en krone på noget, der ikke er trengt nødvendigt! Jeg har brugt rigtig mange penge på materialer og alt muligt, som var "ih, så nødvendigt". Og jeg betaler stadig af på gælden på mnoget, der aldrig genererede noget som helst.

10

Spring fra teori til praksis, så hurtigt du kan, eller kombiner i det mindste tingene så snart du kan. Min påstand vil nok altid være at du lærer meget mere ude i virkeligheden, end på skolebænken.

10

Prioriter din tid rigtigt - lad være med at bruge 3 dage på at finde den billigste printertoner på nettet, når din printer løber tør - Brug i stedet tiden på at finde nye kunder

10

Just do it? Hold fokus på dit mål og gør det der skal til for at du når det. Lad være med at spilde tiden på uvæsentlige ting der ikke bidrager til at du når dit mål.

10

allier dig med professionelle fra erhvervslivet og betal dig for deres viden (advisory board) - det er for dyrt at lave fejlene selv. skift kompetencerne ud i takt med at du har brug for ny viden

10

Hold dig langt væk fra iværksætterstøtteordninger og iværksætterkurser - fokusér på at brænde igennem til dine kunder med det du kan i forvejen

10

tag altid ja hatten og det gode humør på. og kunder vil kommer igen. men husk at lad vær med at tag opgaven hvis du ikke med sikkerhed ved om du kan gøre det 110%

10

Brug 100% fokus og lad dig ikke komme på afveje i de muligheder der opstår. Gem de nye ideer og tag dem op, når du er nået i mål med første fase

10

Forsøg så længe det er muligt, at holde en indtjening ved siden af. Bekymringer om økonomi giver næsten lige så mange timer som et fuldtidsjob.

10

Begynd med et gratis møde på 1 time med erhvervskonsulenten i din kommune. Og læs "Iværksætter til jeg dør" om Martin Thorborg.

10

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed. De utålmodige kommer måske hurtigt til penge, men de mister dem typisk også lige så hurtigt.

10

1) Dit omdømme (både dit private og dit brands) stipulere hvor meget du bliver betalt for det du kan. </br></br> Det du vil blive betalt for, specielt over tid! er mere end det du ved, mere end den service du tilbyder, mere end det produkt du sælger, mere end det arbejde du udføre, endda mere end de resultater du skaber! </br></br> Brug derfor ressourcer og energi på at udvikle din virksomhedsidentitet, dit brand & din markedsføring! </br></br> 2) Find de bedste eksperter hvis styrker er dine svagheder og outsource det arbejde du ikke selv er verdensmester i! </br></br> 3) Det kan blive en ekstrem dyr investering, at finde nogen der er villig til at gøre det billigere, hvis resultatet bliver derefter! 1000 kr sparet kan ofte være en million der ikke bliver tjent! </br></br>

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste