WebHosting A/S - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

WebHosting A/S følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

WebHosting A/S anbefaler disse feeds
 

WebHosting A/S 

Ballerup
228  Indlæg
1.236  Point

WebHosting A/S finder du også her:

   Min biografi

WebHosting A/S er en af Danmarks ældste udbydere. Folkene bag WebHosting A/S startede helt tilbage i 1980'erne som firmaet DanBBS. I 1996 gik vi luften som internet udbydere, primært dialup og e-mail. Som ADSL tog sit indtog i slutningen af 1990'erne, blev vores primære markede hosting af webhoteller.

Vi har en del faciliteter som man ikke kan finde andre steder. Vi er den eneste udbyder, der giver brugerne adgang til selv at bestemme hvilken version af PHP og MySQL, man vil benytte. Ideen med at kunderne selv kan bestemme, sparer brugerne for en masse besvær med at udvikle og rette scripts til, så det passer til den platform ens webhotel udbyder tilbyder.Man kan bestille op til 7 forskellige versioner af PHP. Disse er dedikerede servere man får tildelt, hvilket betyder at man kan benytte alle versioner af PHP på samme tid, man har en server per version. Samme gælder for MySQL.

Som spam blev mere og mere udbredt, valgte vi at bruge en del tid på at udvikle et af de mest avancerede spamfiltre i verden. Vort spamfilter kan justeres således at man kan blokere et helt land fra. Det meste spam kommer fra de samme lande og med en landeblokering, har man mulighed for at blokere hele landet. Har man alligevel behov for at modtage e-mail fra en person fra det blokerede land, kan man oprette denne adresse i sin whitelist.

   Skæve facts om mig
WebHosting A/S har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i WebHosting A/S's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :