på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

hr. jensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

hr. jensen anbefaler disse feeds
 
Profil

hr. jensen 

København
755  Indlæg
3.910  Point

hr. jensen finder du også her:

   Min biografi

USATOURS.dk

Jeg er partner i USATOURS.dk, et rejsebureau med speciale i at arrangerer rejser til USA. Vi sætter kunden i centrum og arrangerer rejsen efter kundens ønsker. Vi har også et stort udbud af guidede ture i USA. Vi kan med andre ord, vise dig USA, om end det er sol og strand i Miami, storby liv i New York eller blinkende lygter i Las Vegas. Lad os klare alt arbejdet, så kan du nyde din rundrejse i USA.

Vores motto er at vi altid kan slå konkurrenternes priser, prøv os af... send en mail til usatours@usatours.dk


   Skæve facts om mig
hr. jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 13-06-2011
 • Californien rejser er et stort hit.

  Hej allesammen,

  Vi har rigtig travlt hos USATOURS.dk hvilket er rigtig skønt. Vi får sendt en masse mennesker afsted på deres drømmerejser og det var jo derfor rejsebureauet blev startet. I år kan vi mærke at det specielt er Californien og Florida der tiltrækker rigtig mange besøgende. Selvfølgelig er der stadig mange der vælge at tage på storbyferie i New York, men modsat tidligere er rejser til Californien virkelig i vækst. Vi har en teori om at folk i fremtiden kræver mere af deres rejser og der passer Californien rigtig godt ind. På en og samme ferie kan man både opleve nogle fede og spændende storbyer, samt noget af verdens flotteste natur, du kan bla. besøge Yosimite National og Grand Canyon, samtidig med at man kan besøge Las Vegas og Los Angeles.

 • 16-02-2011
 • Rejser til Florida sælger rigtig godt!

  Hej Amino,

  Der er rigtig mange der gerne vil udleve drømmen og rejse på ferie i USA, det kan vi hos USATOURS.dk godt mærke, vi har rigtig stravlt disse dage. Specielt vores rejser til Florida går rigtig godt. Florida er også helt fantastisk og her kan man kombinere sin rejse til USA med lækkert vejr, flotte strande og et hav af fede oplevelse.

  I øjeblikket har vi en luksus rejse til Florida, som kan købes for bare 11.999 kr. Du kan se meget mere på www.usatours.dk 

 • 09-11-2010
 • Jeg er begyndt at skrive lidt om Iphone 4.

  For noget tid siden overtog jeg to blogs om den lækre mobil iphone 4. Jeg overtog siderne for et mindre beløb. Det drejer sig om en midre seriøs side der sammenligner prisen på billig iphone 4 og en mere seriøs blog som handler om alt om iphone 4, fede aps, gode priser, bedste net til iphone 4...

 • 20-01-2010
 • Lønsikring til folket..

  Nu er jeg også begyndt at sammenligne priser på lønsikringer. det er slet ikke lige så nemt at sammenligne en lønsikring, som det har været med a-kasser.

  Markedet for lønsikringer er også stadig meget lille, men jeg tror på at det en dag vil tage fat, det er vel klart de færeste der kan klare sig for bare 16.000 før skat, som dagpenge satsen ligger på?

  Se om du kan finde en billig lønsikring lige her!

 • 30-11-2009
 • Billig a-kasse

  Jeg har gang i en masse spændende projekter, et helt nyt er billig-akasse.dk. På denne hjemmeside sammenligner jeg de billigste danske a-kasser og fagforeninger. Der kan være overraskende mange penge at spare og det er frit for alle selv at, vælge sin a-kasse.

  Lige da jeg lavede siden kunne jeg godt mærke at ,der for alvor var krise og der kom  en del a-kasse tilmeldinger, men det er tydeligt at, danskerne er ved at gå tilbage til deres gamle vaner og igen vælger a-kassen fra.

  Det er ikke kun på din a-kasse der kan være mange penge at spare, hvis du vælger en billig fagforening kan den spare dig mange penge.

   Gæstebog
Casper Schneidereit skrev: Kontakt
26-09-2009 20:01

Du kan skrive via e-mail: web@freelancephp.dk .