på Amino

Niels Henriksen's Comments

49 år fra Helsingborg
6.430  Indlæg
32.277  Point

Niels Henriksen finder du også her:
eric jernberg wrote Serverfejl
on 24-10-2017 07:02

Hej Niels

Jeg får serverfejl (lige nu 384 kode 500) min udvikler skriver dette som svar:

Jeg er helt med på, at I ikke kan løse serverfejl, men at det ligger hos os. Det vi kan konstatere er, at serverfejlen opstår pga. en forkert formateret URL. Når den f.eks. ser således ud…

soeg/0/3559/1110/ballerup-brolaegger/brolaegger/

… så er den sidste del ”brolaegger/” ikke en gyldig del af URL’en, forstået på den måde, at siden ikke tager højde for dette ekstra parameter, og da dette har indflydelse på opbygningen af hele URL’en, fejler siden med en serverfejl.

 

Vi har lige nu løst det, ved at tilføje noget kode til siden, der gør at vi tager højde for denne ekstra del af URL’en, så siden ikke fejler (med en serverfejl). Dermed skulle antallet af fejl, også gerne falde igen.

Så vidt muligt, bibeholdes den sidste del af URL’en i adresselinjen, men der kan være eksisterende regler der gør, at der laves en 302, hvor denne del forsvinder.

 

Men vi fjerner jo sådan set bare symptomet, ikke årsagen til fejlen. Vi kan ikke finde nogen steder på siden, hvor URL’erne vises på den måde, der giver fejl. Det optimale ville jo være, at finde dette, så vi kan fjerne årsagen helt. Kan I på nogen måde se, hvor kilden til disse URL’er ligger?

 

Og du nævner jo også det med de mange 302. Jeg går ud fra, det er mht. om kommune eller faggruppe vises først? På siden er det lige nu <faggruppe>-<kommune>, og så vidt vi kan se, har det været på den måde meget længe. Men alle disse links der hidtil har fejlet (hvor de så end kommer fra), gør det jo omvendt. Hvor vidt det skal være det ene eller andet der kommer først, har jeg ikke nogen holdning til. Men vi skal vide hvad der er ønsket, og så få tilpasset alle relevante steder på siden, hvis det er noget er skal ændres.

med venlig hilsen eric jernberg

Amaris Charvell wrote Udenfor lands lov og ret...
on 17-09-2011 00:22

Hej Niels.

Tak for svaret i tråden før. Ja ingen stemmeret (udover til de lokale og kommunale i Sverige) og ingen ROT-avdrag (ikke til mig i hvert fald, pænt farvel til ca. 250.000,00 dér, øv øv...) på hverken den ene eller den anden side af Sundet. Helt velkommen føler man sig jo ikke ;)

Men ja, vi må jo se om de kan råbes op inden det bliver aktuelt igen. Er du i mindste tilfreds med torsdagens resultat så? Jeg må jo nok erkende at jeg havde håbet på noget lidt anderledes, men der er jo på den anden side aldrig noget der er så galt, at det ikke er godt for noget. Man må jo få det bedste ud af det man har i alle situationer =)

Med ønsket om en god aften...

~ Amaris

Tom Frank Christensen wrote Anbefalet dig til
on 23-06-2011 12:58

Har anbefalet dig til www.autolog.dk. Android & Iphone udvikling

Tom Frank Christensen wrote Forsøgte at se din side
on 23-06-2011 12:10

Forsøgte at se din side http://www.netopcom.dk/ men den virker øjensynligt ikke.

Gita Street wrote Du er en klog mand
on 21-04-2011 22:23

og du har været en stor hjælp med dit svar. Tusind tak. Et problem og du ved hvilken fil og linje kode der skal rettes i!

Du er både superdygtig til at kommunikere og en haj til det tekniske. Hvis jeg var dig, ville jeg overveje at skrive en bog om eksempelvis Umbraco. Det mangler simpelthen. Jeg tror du kunne tjene gode penge på det. Jeg ved godt du har travlt i forvejen:-) 

Bedste hilsener
Gita

SkjultReklame.dk wrote Programmør søges...
on 03-11-2010 15:50

Hej Niels

Jeg søger en programmør til et program jeg udviklede i 1997, skrevet i C++ og nu skal version 2.0 skrives i Java.

Er du frisk, så skriv til mig på skjultreklame@gmail.com

Hilsen

Pierre

Johnny wrote Hej
on 27-03-2009 14:09

Hej Niels. Du sagde du ville kunne hjælpe mig igang med en php side. Jeg har ingen forstand på php men har ladet mig forstå at man kan bruge feks Presta og så er alle ting man skal bruge til sin shop der, udover design.

Jeg har et design, men det er lavet i C# og asp.net desværre.

Mvh. Johnny.

Simon M wrote Tigernet.dk
on 28-01-2009 18:41

Hej!

Ville lige sige tigernet.dk er super fedt! det skal jeg bruge!

RSS