på Amino

Statistik

Denne profil blev set 13 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Kingbo følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Kingbo 

Odder
414  Indlæg
1.855  Point

Kingbo finder du også her:

   Min biografi

Jeg startede som selvstændig i efteråret 2012, jeg har i mange år dyrket handel på hobby niveau.

Vi er en lille speciel butik, vi foretrækker varer der er producerede i Danmark, af høj kvalitet.

Vi har alt hvad du behøver inden for personlig pleje, vi har badesæbe med hamp eller vildrose, morgenfruen håndsæbe, eller hvis du har været i køkkenet og ordne fødevarer der lugter stærkt fx løg, så lugter ens fingre ikke godt, bruge derfor Læsø kaffe sæbe.

Hvis du lider af psoriasis, så det hos Kingbo du finder en mild samt effektiv psoriasis behandling, i form af en shampoo, vores psoriasis shampoo hedder Kløende hovedbund.

Lidt facks om det næste produkt vi har på vores hylder i Kingbo.

Selvom granit er mest almindeligt kendt som et af ​​de mest populære valg til f.eks. køkken bordplader, er der meget mere i forbindelse med denne natursten, at man umiddelbart måske tror. Disse fire kendsgerninger kan hjælpe med til at illustrere dette. Set på baggrund af oldtidens underværker indenfor arkitektur skal man for det første ikke glemme at nogle af de mest imponerende bygningsværker er fremstillet i granit. Det gælder de monumentale pyramider i Ægypten såvel som Stonehenge i England. Strukturerne eksistens i dag er et bevis på granits utrolige holdbarhed. For det andet har granit eksisteret siden smeltet lava blev tvunget ind i Jordens skorpe meget langt tilbage i evolutionen af vor klode. For det tredje er granitten international! Du har måske hørt, at granit kommer fra hele verden, men lige præcis hvor er så det? Nogle af de øverste pladser til udvinding af granit findes i miner i Brasilien, Norge, Indien, Spanien og USA. Hvis du har været der før, snublede du måske over rå granit uden selv at vide det! Endeligt for det fjerde er bjergbestigning en sport, der kræver en fuld indsats af kroppen og en høj grad af tålmod og udholdenhed. Populariteten af denne sport afspejler sig i opførelsen af det ene klatringscenter efter det næste overalt i verden opført i granit. Hertil kommer monumenter, skulpturer, havekunst og i det hele taget moderne design og arkitektur.

Hvis du gerne vil have noget smukt til din have, i form af vandmiljøet, så har vi et bredt udvalg, at granit, og vandmiljøet, fx Britta vandmiljøet, eller et stort smukt fuglebad med kompas fremstillede i hånd bearbejdet granit.

Er du også usynlig på ? Så bør du have et af de store husnummer fra Kingbo numbers, det er et 70 cm højt husnummer som fås i både hvide og sort.

Lidt facks om næste emne vi har i butikken.

Karamel er et beige til mørkebrun konfektureprodukt fremstillet ved opvarmning af sukkerarter. Det bruges som aroma i buddinger og desserter, som fyld i slik og som en topping til is og vaniljecreme. Hertil kommer at karamel har fundet sin vej ind i bagekunsten. Oprindelsen af ordet kan spores tilbage til det middelalderlatinske ord cannamellis eller sukkerrør og latin callamellus for små sukkerrør. En række af slikformer, desserter og konfekt er lavet med karamel som en grundlæggende bestanddel: Barrer med nødder, nougat, praliner, crème brûlée, crème karamel og karamel æbler. Iscreme som ’soft ice’ eller kugler er undertiden krydret med eller indeholder karamelhvirvler.

I Danmark fik karamellen ikke en ubetinget succes fra starten af. Karamel blev lanceret i 1952, men de første mange år kunne den ikke rigtigt vinde store markedsandele. Det var samme år at rejsekongen Simon Spies grundlagde sit folkekære rejsecirkus, hvilket på en uventet måde fik betydning. Til grisefesterne var der gang i den, og så skulle man synge med på den spanske ”Guantenamera”. Som bekendt blev det så i stedet til et omkvæd om ”Toms Karameller”, hvilket måske var med til at knæsætte en succes?

   Nyheder
  • 16-01-2013
  • Kingbo blog

    http://www.kingbo.dk/category/blogs/

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kingbo's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere