på Amino

Statistik

Denne profil blev set 12 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Kåre Bjørn Jensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kåre Bjørn Jensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Kåre Bjørn Jensen 

48 år fra Horsens
0  Indlæg
0  Point

Kåre Bjørn Jensen finder du også her:

   Min biografi

Produktchef, konsulent og underviser indenfor medieproduktion. Oprindelig udlært grafiker og siden hen videreuddannet på Den Grafiske Højskole. Hovedfokus på workflow / arbejdsgange / sammenhænge i produktionen og de tilhørende programmer og teknologier fra bl.a. Adobe, Apple og Microsoft.

IT har været en stor interesse siden barndommen. Jeg fik min første computer som 8-årig i 1982 og har siden da været "early adopter" af computere, internet, mobilteknologi og diverse "gadgets". I dag er mit fokus ikke på IT for teknikken skyld, men derimod ud fra et fokus på nytteværdi og udbytte.

Tilsvarende har kommunikation i mange afskygninger fulgt mig gennem mange år. Både i min uddannelse indenfor markedsføring og layout og som fagbladsskribent (Grafisk Workflow 2002-2006), foredragsholder og instruktør (2000-) mv.

Endelig interesserer jeg mig brændende for "business" i mange afskygninger. På det private plan, hvor jeg har haft egen virksomhed siden 1995 (de fleste år sideløbende med en ansættelse eller studie) og i min mangeårige interesse for aktiehandel. Professionelt har en del af mit jobindhold gennem mange år været at optimere samspillet mellem mennesker og systemer og fokusere på værdiskabelsen.

Jeg er gift og har tre børn.

 

   Skæve facts om mig
Kåre Bjørn Jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kåre Bjørn Jensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter