på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Jesper Jensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jesper Jensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Jesper Jensen 

30 år fra Esbjerg
25  Indlæg
81  Point

Jesper Jensen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er uddannet Cand.it. ved Aalborg Universitet. Ydermere har jeg en bachelor i Dansk. Jeg holder meget af tv, film, sport, litteratur og radio.

Jeg går og nørkler med en række forskellige kreative projekter, blandt andet en podcast, der hedder Sight-seeing, og som udkommer en gang hver 14. dag.

I hver udsendelse tager vi ud til en dansk by, som vi går en tur i, mens vi kommenterer på vores omgivelser og vender verdenssituationen. Indholdet er typisk spiddende, underholdende og satirisk. Vi er to stille og rolige, men også frustrerede fyre, og vores frustrationer kommer ofte til udtryk, når vi podcaster, da vi jævnligt taler om håbløsheden i verdenen. Dog aldrig på brokkende måde, der giver lytterne hovedpine, men altid med et glimt i øjet. 

Derudover er jeg ved at have færdiggjort min første roman. Når jeg har fået styr på de sidste rettelser, skal denne sendes til en række forskellige forslag. 

Jeg har oprettet min Amino-profil for at lære mere om iværksætteri, og fordi jeg sagtens kunne løbe ind i en masse udfordringer, når min podcast skal eksponeres, og her tænker jeg, at folk på Amino vil kunne være mig til stor hjælp. 
   Skæve facts om mig
Jesper Jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jesper Jensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :