på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Gode Feeds

Tribe90.dk anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Tribe90.dk

Profil

Tribe90.dk 

København
68  Indlæg
279  Point

Tribe90.dk finder du også her:

   Min biografi

Bestil logo til 499,- her

Mit interesseområde er indenfor markedføring nærmere indenfor branding. Pt arbejder jeg på branding bureauet Tribe90 der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at differentiere sig blandt deres konkurrenter og opnår en stærk position i deres kunders markedsopfattelse.

Vi tilbyder et skræddersyet differentieringsstrategi der er baseret på en dybgående analyse af din virksomhed, dine kunder og konkurrenter. Desunden så indbærer det en unik og robust markedsposition, et differentieret værditilbud der rækker udover produktet, en veldesignet kundeoplevelse med dine kunder i centrum og et unik identitet og kommunikationsstrategi der strækker sig udover alle dine kommunikationskanaler.   

Vi har et netværk af samarbejdespartner med vidt forskellige ekspertise vi arbejder sammen med for at give vores kunder en samlet løsning og vi er altid på udkig efter flere spændende mennekser vi kan arbejde sammen med. 

Alle virksomheder har godt af at skille sig ud men står du i situationen hvor du finder det nødvendigt er du mere end velkommen til at tage fat i mig og lad os se om ikke vi kan differentiere dig og skabe dig en stærkere markedsposition.

   Skæve facts om mig
Tribe90.dk har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Tribe90.dk's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere