på Amino

Statistik

Denne profil blev set 12 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Dennis Sørensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Dennis Sørensen 

42 år fra Jyderup, Vestsjælland
55  Indlæg
151  Point

Dennis Sørensen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er uddannet Datafagtekniker og har arbejdet med PHP, MySQL/MSSQL, HTML, CSS og JavaScript siden 2001. Siden 2006 har jeg arbejdet med SEO, GIT/SVN, GitHub, JIRA, Drupal 5,6,7 og 8 og har arbejdet både som backend og/eller frontend-udvikler. Udover det så ejer jeg virksomheden Cooper Webdesign.

Cooper Webdesign har mange års erfaring inden for hjemmeside udvikling, webdesign, hastighedsoptimering, webshop opbygning og SEO optimering som også er bedre kendt som søgemaskineoptimering. Cooper Webdesign er ikke Danmarks største webbureau, men vi kan nemt konkurrere på top kvalitet, gode tilbud, flot unikt design, samt en billig pris.

Cooper Webdesign tilbyder alle vores kunder en grundig SEO analyse, hastighedsoptimering Drupal CMS og en gratis Google Analytics opsætning. Drupal gør det nemt for dig at oprette, redigere og håndtere indhold, samt skabeloner på egen hjemmeside. Drupal er et verdenskendt CMS system som er utrolig fleksibelt, nemt at bruge og så er det gratis. Vi hjælper også gerne med valg af domænenavn, samt køb og opsætning af webhotel og domænenavn.

Cooper Webdesign udvikler også webshop løsninger, som udvikles i Drupal CMS. Samtidig med udviklingen, udføres søgemaskineoptimering, hastighedsoptimering og tilbud om Google AdWords opsætning. Du kan på den måde nemt og hurtigt komme helt i top på søgemaskiner som Google og Bing med dine produkter, samme dag som du vælger at lancere din webshop.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Freelance webudvikling siden 2006.

Hvad er dit yndlingsmotto?
"KISS" = Keep It Simple Stupid.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Dennis Sørensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere