på Amino

Cookie - John Hannover's Comments

70 år fra 2800 Lyngby
41.459  Indlæg
189.362  Point

Cookie - John Hannover finder du også her:
Jimi Hove wrote Uselvisk
on 17-06-2015 21:00

Tak for alle de gode tips.

Mere imponerende er det, at du tilsyneladende ikke tjener andet på det, end glæde ved at hjælpe :)

Mvh

Jimi

mixed wrote Opstart af virksomhed
on 16-06-2015 19:20

Hej John, 

Har lidt spørgsmål i forhold til hvordan man starter en virksomhed.

Jeg kan forstå jeg skal oprette et cvr nummer.
men hvad er næste skridt? og hvad skal jeg huske?
På forhånd mange tak.

Güney Cifci wrote Arbejde og Selvstændig ?
on 11-06-2015 20:05
Hej John, Jeg vil starte med at rose dig, for har virkelig lagt mærke til alt hvad du skriver på nettet og hjælper folk med deres forretninger. Jeg har været Datakonsulent i rigtig mange år og starter nu op som Selvstændig og arbejder i aften timer hos en af mine tidligere kunder i aften timer på et produktion, til at jeg få firmaet oppe at køre. Kan du hjælpe mig ved at svare på nogle spørgsmål ? 1. Jeg har bestilt CVR nummer som Enkeltmandsfirma og hvordan adskiller jeg min forretnings indkomst og løn som jeg modtager af arbejdsgiver. 2. Jeg har krydset af for at jeg muligvis tjener over 50.000 og skal derfor være moms berettet, er det klogt ? 3. Jeg skal have forskellige forretninger oppe at køre som, Konsulent, Webshop og Eksporter, skal jeg lave flere virksomheder eller skal jeg have det som datterselskab/binavn under CVR 4. Holdingselskab, skal jeg tegne den med det samme for at flytte penge ? 5. Overskud og Underskud, skal jeg beregne den allerede nu eller skal jeg først finde mig en revisor Jeg ser frem til at høre fra dig Bedste Hilsner Güney Cifci
jungsted wrote Konsulent arbejde for firma i Norge
on 28-04-2015 14:29

Hej John

Jeg håber du kan hjælpe mig med et par spørgsmål..

Jeg tænker på at starte min egen virksomhed. Arbejdet vil bestå af rådgivning til et firma i Norge (og kun det ene) og skal derfor ikke fakturere med moms, spørgsmålet er så om jeg skal moms registrere firmaet? Jeg vil ca fakturere for 500.000 årligt

Med venlig hilsen 

Jan

Ragnar Svensson Rodenbeck wrote Opstart af virksomhed, hjælp!
on 20-03-2015 11:18

Hej John!
Jeg håber du får klemt mig ind, da jeg kan se du har mange beskeder stående.

Jeg er ved at starte en webshop som hedder gyldnedraaber.dk
Det jeg søger information om, er hvilke skridt jeg skal følge, hvad skal jeg gøre til at starte med.
Jeg har fundet en grossist som kan komme med varer, jeg har lavet nogle kognitive spørgeskemaer for at få lidt viden om hvad folk efterspørger.

Jeg kan forstå jeg skal oprette et cvr nummer.
men hvad er næste skridt? og hvad skal jeg huske?
På forhånd mange tak.

Hilsen Ragnar Svensson Rodenbeck. 

Business DB wrote Mangler hjælp
on 17-02-2015 12:38

Hej Jøhn

Jeg håber du kan hjælpe mig lidt med en kanon idé jeg går lidt med. Jeg har virkelig en fed fornemmelse omkring dette, og jeg er så ivrig til at starte noget op. Men jeg mangler lidt erfaren hjælp, råd m.m til at komme i gang.

Tak

Dan Storm wrote Kontakt til dig?
on 06-08-2014 21:21

Hej John.

Det lader til at du har væsentlig mere styr på reglerne end SKAT selv har - er det muligt at komme i kontakt med dig og eventuelt købe noget rådgivning af dig? Jeg er i gang med et projekt, som jeg godt kunne tænke mig at have noget input på i forhold til fakturaer og moms.

mikael1979 wrote Tak for svaret
on 29-03-2014 21:30

Nej kender dem heller ikke, kender godt revisor-login, har selv gennemgået studiet, HDR & cand.merc.Aud. Arbejder med softwarekonstruktion i-stedet det kræver at man arbejder for en revisor i 2-3 år og tager en prøve for at blive registreret.  

Allerede ved første lektion, sagde lektoren, i dag kan i kalde jer revisorer. Om 5 år kan nogle kalde sig registreret, om 6 statsautoriseret. Kun det ene erhvervsår må ligge i kandidaten, måske er det anderledes nu. 

Det har jeg ikke ønske om, det også lang tid siden jeg tog studiet, - Syntes det sjovere at systemudvikle end at lave et regnskab. Laver jeg gerne regnskab, så ved de godt jeg ikke laver en påtegning. Råder næsten altid til at få en påtegning, og aflægge regnskab i en højere klasse, og indsende til E&S. Især hvis det går godt, de giver en del troværdighed, med et regnskab som er offentligt, og påtegnet. Det afhænger af hvor private de er. 

Dem jeg har et login til, er folk der kender mig privat, der er så mange muligheder for at begrænse adgangen, - de skal faktisk ikke begrænse, de skal ophæve hver enkelt begrænsning. Der er rigtig mange registreret revisorer der ikke tager deres kunder seriøst, håndværkere, der ikke bruger pc. Bliver pålagt alt muligt de ikke aner en pind om, her laver jeg en del bogføring. 

Der er brodne kar overalt, og de her må ikke kalde sig finansiel virksomhed, de kalder sig for noget de ikke er og som er beskyttet. Med dårlige hensigter.

mikael1979 wrote Finansiel virksomhed.?
on 29-03-2014 05:53

John kan se du har noget bankrådsmedlem Nordea, er stødt ind i en virksomhed der påstår de er finansielle. De lige skudt op, en veninde havde ansøgt om lån.

P finans, et Aps, der er en der har et JV finance Ltd han ejer domænet i P finans. Har en privat adresse i Ishøj. de skød op for under en måned siden. lige her i skatte-sæsonen.

de svindler med det her tastselv kode, og  skat . http://www.avisen.dk/skat-afsloerer-svindel-med-tastselv-koder_164201.aspx?utm_source=news.dk&utm_campaign=jubii&utm_medium=link

Det fungerer bare ikke helt for mig, når personer har nedbragt nogle gældsposter, tilbydes at samle, spare, og ende med en rigtig dyr regning til skat. 

Anna Lynge wrote Skatteregnskab
on 18-03-2014 15:37

Hej John

Kan se du får en del beskeder, så måske du ikke har tid, men prøver nu alligevel. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed og skal til at lave skatteregnskab, og kan se du har tjek på det. Du skriver flere steder at skatteregnskabet bare er indtægter minus udgifter og alt sammen uden moms. Vil det sige at jeg i min klasseklade, som jeg brugte til det daglige momsregnskab i 2013 (bruger nu Dinero), skal trække salgsmomsen fra indtægter, købsmomsen fra udgifter, og så trække udgifter fra indtægter? Og så har jeg det beløb som jeg skal indberette hos skat?

Hvis du har tid vil jeg meget gerne sende dig en kopi af kassekladden fra en af kvartalerne, så du kan se hvad jeg mener. Du må meget gerne skrive til mig på anna.lynge@gmail.com. På forhånd mange tak for hjælpen!

Mvh Anna

cecilie krogh wrote jeg kunne godt bruge en times tid af din ekspertise. :)
on 26-02-2014 16:29

Hej.. jeg ved ikke hvad du tager i timen.. :)  Men jeg kunne godt bruge lidt hjælp en times tid, med noget fradrag mm.. 

gider du at smide en mail  til mig på Cecilie@webbuilding.dk 

Mvh

Cecilie Krogh

DAVEM wrote Moms/told fra kina
on 09-01-2014 13:41

Hej John,

Er det muligt at sende dig en mail, så du kan se brevet fra skat?
Jeg har nemlig købt varer i udlandet (kina)
Hvor skat har sendt et fint brev med told og moms.
Jeg skulle betale noget af momsen, men hele beløbet skal registreres.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal registrere dette korret, fordi noget er betalt osv.

Mvh Davem.

mehagroup@ymail.com

Mathias Risom wrote Hjælp
on 31-12-2013 03:32

Hej John.

Jeg mangler din altid fantastiske ekspertise til et enkelt spørgsmål, så vil du give mig en mail på mathias-risom@hotmail.com, så vil jeg være super glad :)

Morten Lærkholm wrote Tak for svar
on 12-12-2013 19:32

Hej John,

Det er helt ok - tak for ærligt svar. Tænkte da du kommenterer på mange indlæg som omhandler international handel (navnligt det legale aspekt) at du kunne have interesse i at kende til et nyt koncept i transportindustrien. Derfor tilbød jeg introduktion.

Med venlig hilsen, Morten

Morten Lærkholm wrote Introduktion: Import fra Kina med ny teknologi
on 12-12-2013 11:20

Hej John,

Det er en fornøjelse af læse dine indlæg på Amino - tak for dem. Jeg skriver fordi jeg gerne vil introducere et nyt koncept indenfor stykgodstransport til dig. Efter 12 år i Mærsk har vi startet en sammenlignings og booking portal for stykgodstransport, efter samme princip from momondo eller bookings.com. Vi har samarbejdsaftaler med 14 speditører som tilbyder deres services fra Kina til Danmark til at starte med. Så vidt vi kan se er dette første gang det er muligt at få instant pricing, fuld sammenlignlighed og mulighed for at booke på få minutter - og så fra en neutral portal.

Vores vision er at gøre det lige så let at bestille godstransport som det er at bestille en flybillet.

Jeg håber du kunne være interesseret i at høre mere om konceptet, og forslår at vi tage en snak på telefonen når det passer dig. Du kan se portalen på www.transporteca.com. Jeg hører naturligvis gerne feedback, og sender gerne mere materiale.

Mvh, Morten

Tlf: 52812440, Mail: morten.laerkholm@transporteca.com

Henrik Eriksen wrote I/S vs. IVS
on 02-12-2013 13:39

Hej John, 

Jeg får læst en del af dine indlæg og finder meget brugbar information i dem. Dog kunne jeg godt tænke mig, at høre din mening omkring det her nye IVS, der kommer i 2014. 

Vi er tre gutter, der i dag har hvert vores enkeltmandsfirma med en række aktiviteter, som vi påregner løbende skal ind i vores fælles firma, men vi overvejer at oprette et IVS i stedet for et I/S. Hvad mener du vi skal vælge?

Mvh.
Henrik Eriksen 

cecilie krogh wrote arr ja.. det kan jeg godt se..:)
on 02-11-2013 22:54

det tænkte jeg ikke lige over...:) jeg slår det bare op i stedet for..:) 

cecilie krogh wrote Spørgmål
on 02-11-2013 16:19

Hej.. john

Jeg har lige et spørgsmål til dig, men jeg kan ikke sende privat beskeder til dig..:) 

kan du smide en mail til mig, på kundeservice@Dvdshopping.dk 

Hr. Buch wrote Retur svar
on 30-10-2013 17:46

Hej John du har mail ang. projektet

MVH

Rene Buch

Hr. Buch wrote Samarbejde over længer tid
on 27-10-2013 18:28

Hej John

Først en stor tak for al den viden du glædeligt dele ud på Amino.

Jeg står midt i et ret så stort projekt og har i denne forbindelse brug for en rigtig dygtig sparingspartner, der kan rådgive mig hen over længer tid, med en del af de mange aspekter der i dette projekt, jeg har behov for friske øjne der kigger mig over skulderen, særligt når der skal laves bindende aftaler, eks. om lokaler, offentlige tilladelser, samarbejdsaftaler, leveringskontrakter og ikke mindst investor aftaler.

Håber du vil give mig et kald på 3064 2701 i den nærmeste fremtid.

Hilsen René Buch