på Amino

Cookie - John Hannover's Comments

71 år fra 3210 Vejby
43.581  Indlæg
197.536  Point

Cookie - John Hannover finder du også her:
spam wrote kutzsusanne4@gmail.com
on 24-10-2020 04:52

I betragtning af mit helbred og fordi jeg er enke uden børn, donerer jeg min formue på 1509200 kr til enhver seriøs og oprigtig person. Kontakt mig via e-mail for mere information: kutzsusanne4 @ gmail.com

Toppenberg wrote Køb af konkursbo - bogføring ?
on 03-07-2020 15:02

Når en nystartet virksomhed, køber et konkursbo med bl.a. diverse lagerdele, nogle trailere og containere - til en samlet værdi af kr 110.000,- hvoirdan skal det så bogføres.

Jeg er med på at der ikke må trækkes moms af beløbet.

Skal det i balancen eller drift  - eller er der frit valg ?

Mvh

Den usikre

Frederik B. Pedersen wrote Vedr. Fakturadato og bankafstemning
on 15-04-2020 22:36

fred jansen wrote Hej John,
on 19-06-2019 15:47

Jeg læser ofte dine indlæg, og det give stor værdi.

God weekend. Smile

Mette H. Roussis wrote formaliteter når medejer købes ud
on 29-05-2019 18:15

Hej John Hannover, tillader mig at udnytte din store viden: jeg har et ApS hvor vi er to ejere 50/50. Vi er enige om at jeg køber den anden ud - i al mindelighed. Udover ændring på virk.dk - hvilke andre formaliteter kræves der så ? Vil helst ikke bruge penge på en advokat, kan godt selv udfærdige evt ændringer, men er blot i tvivl om hvilke. På forhånd mange tak, følger dine svar med interesse. 

vh Mette Roussis

wThomas wrote hej John
on 01-08-2018 19:05

hej john, jeg hedder Thomas, dette er mit første besøg på amino, du er en meget populær mand herinde på amino må man sige, så jeg håber lidt du kan hjælpe mig, er der nogle firmaer/steder man kan gå hen hvis man har en go ide man gerne vil have lavet/fremstillet, ideen er meget simpel men ikke for mig :) nej jeg har gået med ideen i mange år men pga uheld er jeg ikke kommet vider, og kan ikke, så håber du kan hjælpe mig og tak for din tid på amino du gir mange gode svar

mvh Thomas

Jakob Boyer wrote God karma
on 10-02-2018 11:38

Hej John

Vil blot skrive en "God karma" hilsen til dig. Det er super fedt, al den tid og de råd du giver på Amino. Du må siges at være ekspert, med alle de indlæg i årevis, og det giver formentlig også lidt forretning til dig, velfortjent. Jeg læser ofte dine indlæg, og det give stor værdi.

God weekend.

Sofie Klintrup wrote God e-bog
on 11-08-2017 11:09

Hej John!

Jeg skriver til dig fordi jeg har set og læst din bog jeg vil være selvstændig og synes det er en bog med super godt indhold, men jeg ville rigtig gerne tilbyde min hjælp til at designe en forside til dig der vil sælge bogens gode indhold på en meget mere "lækker" og attraktiv måde for din målgruppe.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis det kunne have interesse. Sofie@klintrup.dk

Rigtig god dag herfra

Ib Abildgaard, RÅD & MAL wrote Mere end 3 tilbud tilladt
on 02-05-2017 23:35

 

170017 Århusgade 97, 2100 København Ø

Tilbudssum inkl. moms

Tilbudssum ekskl. moms

Afvigelse

Forskel ekskl. moms

Forbeholdt

Børge Jakobsen & Søn A/S

kr.

kr.

-4,58%

-3.173.000

Std. forbeholdt, så længe det ikke strider mod udbudsmat.

Georg Berg A/S

kr.

kr.

-3,80%

-2.634.000

Ingen

JCN Bolig A/S

kr.

kr.

0,00%

0

Ingen

Jørgen Friis Poulsen A/S

kr.

kr.

-8,64%

-5.993.000

Ingen

 

Eva Gøtke wrote opstart af kompliseret lønsumsvirksomhed
on 02-11-2016 12:27

Hej John, jeg akn ikelige finde andre steder at skrive til dig, så bruger denne her.  Jeg påtænker at starte en lønsumsvirksomhed, er sygehjælper og arbejder en lille smule som fasansat, men størstedeln som vikar og timelønnet, nuer jeg rendt ind i problemer med sygedagpenge, for der hvor jeg er timelønnet afløser er også der hvor jeg har en lille bitte fastansættelse (som er betingelsen for at afdelingen å bruge mig som timelønnet ud over 8 timer pr uge), udover aktuele hospital er jeg løst ansat i to vikar bureauer.    For at sikre mig retten til sygedagpenge med mine timer som timelønnet afløser, som er 3/4 af min årsløn, tænker jeg at starte en lønsumsvirksomhed og forsikre mig den vej, jeg må jo så udskrive faktura, for mine ekstra timeløns timer, til hospitalet i stedet for at de skriver dem på min lønseddel.  nu er mit spørgsmål om jeg kan gøre det på den måde, altså at min største kunde er der hvor jeg også er fastansat ??  det er lidt svært og overskue, men jeg er jo blevet frygtelig glad for afdelingen, og også frygtelig glad for mit "frie liv" hvor jeg selv bestemmer mine fridage.  på forhånd tak for svar :-)  Eva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Bøgebæk wrote Måske du kan hjælpe (eller vil)
on 20-10-2016 14:36

Jeg har så mange spørgsmål ang disney licens - indkøb fra licenstager osv... har læst i snart 1 uge på nettet men føler mig ikke klog nok endnu til at turde starte. Jeg så du skrev din søn arbejdede for disney i DK - de er nemlig ikke til at få fat i så hvor kan man så få hjælp?? Ønsker ikke at gøre noget forkert - vil bare gerne videre. Hvordan sikrer man sig en leverandør har den licens han påstår han har? Nogle skriver, at selvom leverandør har licens skal man selv have en licens for at sælge fra egen butik/webshop?? Er det virkelig sandt? Findes der virkelig ikke en tilgængelig liste der fortæller hvem der i EU har licens til babytøj osv...? Som man bare kan handle hos og så sælge. Jeg har en bestemt en fra Holland jeg gerne vil handle hos. Men mon han har den licens han siger - jeg tror det :-)

Hav en god dag

Jakob Millung wrote Spørgsmål..
on 12-09-2016 20:59

Hej John

Jeg er helt ny her og kan ikke lige lure, hvordan man laver et indlæg; så nu skriver jeg her.

Jeg bor pt i Colombia og har set mig varm på at importere en bestemt frugt i frossen tilstand til DK, samt evt en meget lækker colombiansk yoghurt.

Jeg har to colombianske kontakter og to danske kammerater som gerne vil lege med, men altså; jeg er helt på bar bund.

Så ja, hvis du har et par gode råd, vil de være kærkomne :)

Et hovedspørgsmål - for lige at kigge på om det overhovedet kan betale sig: Hvor meget vil jeg skulle påregne at betale i moms og skat? Hvis man feks helt firkantet forestiller sig at jeg kan købe en yoghurt for 5 kr og sælge den for 10? 

Og kan du evt anbefale mig een af dine bøger eller et nogle links hvor jeg kan kigge nærmere på mine muligheder og udfordringer?

Mvh Jakob

wrote Privat mail
on 04-09-2016 11:34

Hej John,

Først vil jeg lige, endnu engang, sige tak for alle dine svar på mine problemstillinger og dit store engagement i at hjælpe os iværksættere generelt.

Dernæst har jeg et specifik spørgsmål jeg gerne vil høre din mening om, men som jeg ikke nødvendigvis har lyst til at dele på bloggen.

Ville det være okay hvis jeg sendte dig en privat besked, og hvor skal jeg i så fald sende den hen?

Mvh
Steffen

vædderen wrote Salg af virksomhedMen hvordan kan jeg
on 30-08-2016 10:46

Hej John. Du var så venlig at svare på mit spørgsmål i denne her tråd: http://www.amino.dk/forums/t/275285.aspx#1718250. Du nævner ordet: prospekt. Mener du med det at jeg skal offentliggøre hvem min kundekreds er? Tror jeg næppe du mener. Men hvordan kan jeg undgå at oplyse en købsinteresseret konkurrent at oplyse min kundekreds? 

StephanieBach wrote Hvordan kan man afvikle mellem to direktører i IVS
on 02-06-2016 09:53

Hej John,

Jeg har læst mig frem til mange fornuftige svar fra dig og jeg håber du kan hjælpe mig i denne forbindelse.

Vi er 2 veninder, som har oprettet et IVS selskab. Vi er nu i den situation efter et par måneder, at jeg ønsker at forlade virksomheden grundet samarbejds"vanskligheder".. Vi er heldigvis ikke langt, så ingen større økonomiske investeringer andet end stiftelsesomk. og donæne. Vi står begge som direktøre og 50/50.

Min veninde ønsker at beholde navnet og "måske" beholde virksomheden, men hvis ikke - vil hun at jeg hæfter for vores/virksomhedens omk. 100%. Dvs. jeg skal betale hendes andel af stiftelsesomk. og domæne. Kan hun rent juridisk sige det? Jeg mener vi står 50/50. Og vi har ikke lavet nok dok. mellem os, hvis noget skulle ske. Men min holdning er, at man kan købe hinanden ud, men jeg har så blot valgt at "trække" mig, men hun kan så beholde det 100% ink. min investering, hvis hun ønsker og ellers må vi afvikle med tab.

Problematisk er der er også et venskab i dette, men vil blot have juraen på plads.

Jeg håber det giver mening?! På forhånd tak. :) Mvh. Stephanie

Fantasilianka wrote Hej John.
on 25-03-2016 17:17

Nu har jeg læst lidt og er lidt usikker på med hvordan jeg oplyser det underskud jeg kommer til at have i starten på grund af opstart, kan man få det som personligt fradrag, det er en personvirksomhed jeg skal starte.. 

Mvh Jim Nielsen

Rick Dangerous wrote Hystade
on 07-11-2015 18:38

Overvejede at købe din bog indtil jeg fandt ud af at du er en værre hystade. En lille kommentar om at den høje skat i Danmark er ren udplydning og så blokerer du mig!? Come on...Det er da ikke en værdig opførsel fra et voksent menneske.

/Martin Skovgaard (fra Facebook)

Leena Pedersen wrote Tak for dit store engagament!
on 18-09-2015 10:43

Hej John

Jeg har ofte læst dine velformulerede, grundige, letlæselige og venlige svar til andre Aminobrugere.

Tak for at du orker!

Under 'hobbies' kan du vel også skrive: 'at holde en hånd i ryggen på de mange små iværksætterpus på Amino' - vi er vel også en slags akvariefisk :)

Fire af dine bøger - printede - ligger i kurven hos Saxo.com. Tiden foran en skærm er lang i forvejen. Tak for, at de leveres i begge formater.

Lige nu er de dog klassificeret som 'nice to have' - men kun fordi jeg lige har lagt 7 måneders husleje - og kassekreditten er helt i bund i september. Til oktober er de need to have.

De venligste hilsner

Fru Pedersen

Lishuo wrote Freelance ved siden af fuldtidsarbejde
on 12-09-2015 20:51

Hejsa,

Har set du er god til at svare på mange spørgsmål og vil høre om jeg kunne få lidt råd vedr. nedenstående.

Lige et par spørgsmål vedr. freelance arbejde.

Jeg skal starte på nyt fuldtids job snart men mit gamle arbejde kommer til at "mangle" mig så derfor har jeg tilbudt at tage nogle af de tunge opgaver som freelance.

Jeg har aldrig lavet freelance arbejde. Jeg kommer til at skulle arbejde som freelance ved siden af mit alm. job i ca 8 mdr og regner ikke med at komme over de 50.000.

Hvordan skal jeg gribe det an? Skal jeg oprette et CVR nummer eller?

Jeg ved heller ikke hvad jeg kan tillade mig at tage i timen? Pt. får jeg 175 kr i timen som lønmodtager. Jeg skal arbejde som freelance i weekenderne og aftnerne.

Hvordan skal virksomheden betale mig og hvad skal jeg gøre?

Håber du kan råde mig for jeg synes det er svært at finde hoved og hale i det der står rundt om på nettet.

Mvh. Lisbeth

Line Wendelboe wrote Angående økonomi i PMV
on 26-08-2015 14:09

Hej John,

Tusinde tak for din store hjælp i forhold til at starte en privat mindre virksomhed- som fotograf i København. 

Jeg er dog lidt i tvivl om- (og er meget grøn)- hvordan jeg skal indberette min løn og hvorhen? Samt eventuelle andre reminders i forhold til Skat?

De bedste hilsner fra Line :)

1 2 3 4 Næste > | RSS