på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Birgitte Asmussen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Birgitte Asmussen anbefaler disse feeds
 
Profil

Birgitte Asmussen 

Kolding
5  Indlæg
34  Point

Birgitte Asmussen finder du også her:

   Min biografi

Mit fag er psykoterapi, og mit arbejdsfelt er menneskelige forandringsprocesser/menneskelig uddannelse. Jeg ser menneskelig vækst som en nødvendig og afgørende medskaber af enhver anden form for vækst. Jeg arbejder med baggrund i teori/uddannelse og samtidig med baggrund i praksis/levet liv. At blive i stand til at rumme store ændringer kræver at man gennemgår en proces, uanset om det er en person der skal rumme ændringer, om det er en virksomhed/organisation, eller om det er et helt samfund - måske endda en hel verden. Den proces vil jeg bidrage til.

Min virksomhed, Bevidsthed.nu, har været etableret siden 2005, og der arbejder jeg primært med de dele af forandringsprocessen der handler om bevidstgørelse og ansvarliggørelse, og jeg arbejder på både individuelt og kollektivt plan. På det individuelle plan tilbyder jeg terapi, på det kollektive plan bidrager jeg til bevidstgørelse via indlæg i dagspressen og deltagelse i den offentlige debat.

I 2014 udgav jeg bogen "Arbejdsliv for Begyndere", en bog, primært henvendt til unge, der står ved begyndelsen af deres arbejdsliv. Bogen indeholder ideer, provokationer, inspirationer - og først og fremmest understreger den, at enhver har sin helt egen vej gennem arbejdslivet. Den sætter nutidens arbejdsliv og valgmuligheder i et langt perspektiv og gør det klart, hvorfor nutidens nye generationer har udfordringer af en helt anden art end nogensinde før.

Sideløbende med min virksomhed arbejder jeg som administrativ free-lancer med speciale i økonomiområdet.

 

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Birgitte Asmussen's Gæstebog