på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Tommy Engedal Kronborg følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Tommy Engedal Kronborg anbefaler disse feeds
 
Profil

Tommy Engedal Kronborg 

47 år fra Nærum
2  Indlæg
23  Point

Tommy Engedal Kronborg finder du også her:

   Min biografi

Hej med jer - Mit navn er Tommy og jeg skiller mig ud fra mængden ved at være tvillingefar, geograf og morsingbo på samme tid. Jeg har læst alt hvad Rolf Høegh har skrevet, og har nu kastet mig ind i kampen som freelancer/selvstændig. Det er overhovedet ikke svært at beskrive hvad jeg kan. Jeg er eksport i kortlægninger og geografiske analyser.

Jeg kan derudover løse et hav af opgaver. Hvis du mangler hjælp til at skrive en ansøgning til en EU fond, så kigger jeg gerne på det. Jeg har været projektleder på to Socialfondsprojekter og Co-driver på et EU Interreg projekt. Jeg kan også hjælpe dig med din forretningsplan. Hvad skal den indeholde når du skal ned i banken og tage "økonomisnakken"? Som konsulent har jeg stor erfaring med at arbejde med både offentlige og private kunder.

Jeg er - som tidligere antydet - tvillingefar til to skønne tøser på 4 år. Derudover har jeg en stor pige på snart 8. Jeg er lykkeligt gift og bor i Nærum, lige nord lige for København. Jeg er opvokset på Mors blandt heste, grise, køer og får hvilket giver mig en helt naturlig tilgang til andre mennesker. Jeg er socialt engageret og stiller op til Kommunalvalget i Rudersdal, fordi jeg gerne sætter mit præg på udviklingen - for min egen, men også for mine ungers skyld. 

Det er heller ikke svært at give en pris på mit arbejde. Giv mig et kald, så finder vi ud af det. 

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Tommy Engedal Kronborg's Gæstebog
   Mine aktiviteter