på Amino

Advokat Jacob Tøjner - www.ditselskab.dk  Amino Ekspert

57 år fra København
1.129  Indlæg
5.166  Point

Advokat Jacob Tøjner - www.ditselskab.dk finder du også her:

   Min biografi

Advokat Jacob Tøjner
Direkte telefon: 3338 7076
Mobil: 2160 4983
Mail kontakt: jt @ sanktpetri - advokater . dk

Jacob Tøjner er Partner i SANKT PETRI ADVOKATER i København.

cand.jur. fra Århus Universitet fra 1994. Fik advokatbestalling i 1997 og beskæftiger sig med erhvervsretlige emner vedrørende virksomhedens interne og eksterne juridiske forhold med særligt fokus på det selskabsretlige, virksomhedsetableringen samt de skattemæssige forhold ved omstruktureringer af virksomheder.

Herudover beskæftiger Jacob Tøjner sig med udarbejdelse og forhandling af kontrakter, byggeret, voldgift, procedure samt køb og salg af ejendomme.

Jacob Tøjner driver tillige undervisningsvirksomhed indenfor virksomhedsrelevante emner overfor en række erhvervsklienter, herunder iværksættere, og optræder jævnligt i pressen, og deltager aktivt i debatten for iværksættere på Nettet, bl.a. her på www.amino.dk.

Jacob Tøjner er rådgiver og forretningsudvikler, og tilknyttet EVU i København som rådgiver. Jacob Tøjner er medlem af flere advokatforeninger ligesom Jacob Tøjner optræder i flere bestyrelser. Sprog: Engelsk i skrift og tale.

Jacob Tøjner står bag www.ditselskab.dk og www.neminkasso.dk

www.ditselskab.dk er Danmarks bedste onlineudbyder af tjenesteydelsen: stiftelse anpartsselskaber og aktieselskaber.

www.ditselskab.dk indeholder tillige en populær blog med en række artikler relevant for dig som erhvervsdrivende.


Vi går op i kvalitet, og vi har i mange år arbejdet for at hjælpe både iværksætteren og den etablerede virksomhed proaktivt med service til fingerspidserne. Dette forhold har medført at vi i dag faktisk har tusindvis af klienter over hele landet.
 

Experience

Partner at Sankt Petri Advokater

Law Practice industry

January 2005 – Present  (5 years 6 months)

Sankt Petri Advokater tilbyder en bred vifte af både erhvervsretlige og privatorienterede ydelser. Kontakt os for mere information, eller besøg vores website. Jacob Tøjner er specialistadvokat arbejder udelukkende for mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, og fungerer som sparringspartner til talrige erhvervsdrivende. Jacob Tøjner er aktiv Ekspert Blogger på Amino.dk og afholder ofter kurser og foredrag. Via omfattende videreuddannelse og meget bred erhvervserfaring fra talrige brancher og differentierede erhvervssektorer besidder Jacob Tøjner en meget bred erfaring til gavn for dels bredspektret advokatrådgivning dels effektivkontraktkoncipering og - forhandling. Tøjner har altid travlt, men når der arbejdes, arbejdes effektivt og systematisk. Jacob Tøjner optræder jævnligt i Radio, Tv og den trykte og digitale presse og er politisk aktiv.

4 visible recommendations for this position

Owner, CEO at www.DitSelskab.dk ]

Legal Services industry

2004 – Present  (6 years)

Ditselskab.dk er efter 6 års fortsat succes en enestående indgangsvinkel for den etablerende iværksætter og den fornuftige erhvervsdrivende. Direkte prissatte advokatydelser med gennemsigtige vilkår. Indgangsvinklen til fortsat samarbejde med advokater, der på seriøs og redelig vis varetager dine interesser mod for en gangs skyld rimeligt vederlag. Vi vil bidrage til at netop din virksomhed skaber værdi og udvikling..

No recommendations for this position

Advokat at Heilesen & Ringgård, advokater

Law Practice industry

January 1998 – December 2004  (7 years)

Arbejdede i nævnte advokatfirma som ansat advokat. Erfaring fra ansættelsen: uddannelse i voldgiftsbehandling, retssagsbehandling, koncipering af entrepriseaftaler, byggeriets retsforhold, juridisk bistand til bygherre, entreprenør, arkitekt og developer. Medlem af Byggesocietetet, Udvalgsmedlem af It udvalg under Byggesocietetet. Bestyrelseserfaring, Innovation og bistand til miljø- og grønenergi virksomheder, vindmølle- og træpille industri. Erfaring for proff. networking samt forretningsetablering.

No recommendations for this position

Advokat at Advokatfi. Jon Palle Buhl

Law Practice industry

September 1994 – December 1997  (3 years 4 months)

Fungerede bl.a. som ansat advokat. Erfaringer: Særligt omfattende bistand til medie- og filmbranchen. Etablering af flere af Danmarks største filmselskaber. Bistand i forbindelse med branchens kontraktsforhold: filmaftaler, konsortialaftaler, producentens aftaleforhold, skuespiller- og manuskriptforfatteraftaler, advokatbistand til fra Tv-, Film- og tegnefilmsproduktion. Retssager for "kendisser" contra såkaldt formiddags- og ugepresse vedr. Personkrænkelsessager samt krænkelser af privatlivets fred. Etablering og ledelse af omfattende inkassoafdeling for en af landets største finansierings- og factoringvirksomheder.

No recommendations for this position

 

Education

Danske Skatteadvokater

Efteruddannelse

2009 – 2009

Efteruddannelse:
- Moms fast ejendom (forårspakke 2,0)
- Skatte- og afgiftsstrafferet
- Incitamentsordninger
- IFA: 2009 (Fast driftsted)

 

Danske Skatteadvokater

2009 – 2009

Efteruddannelse: Omstrukturering, herunder særligt omstrukturering uden tilladelse samt omstrukturering efter Forårspakken.

 

Danske Skatteadvokater

Efteruddannelse

2009 – 2009

Efteruddannelse: Rekonstruktion af selskaber, retableringsmuligheder, kursgevinster, gældseftergivelse, gældskonvertering

 

Juridisk Kursuscenter

Den Nye Selskabslov

2009 – 2009

 

Activities and Societies: Advokat - Efteruddannelse: Den Nye Selskabslov. Gennemført komplet uddannelsesforløb om de voldsomme ændringer Den Nye Selskabslov gennemfører i dansk ret. Komplet ajourføring om selskabsretlige forhold efter de vedtagne ændringer.

 

Skat & Råd

Efteruddannelse, Den Nye Skattereform

2009 – 2009

Efteruddannelse: Kursusuddannelse i overblik over den nye skattereform (2010) samt øvrige ændringer i skattelovgivningen

 

Skat & Råd

Efteruddannelse

2009 – 2009

Skattefri omstrukturering, værnsregler, overgangsregler, rådgivningsmæssige valg, nye principper i abl, sambeskatning og selskabsret

Danske Skatteadvokater

Efteruddannelse

2008 – 2008

Efteruddannelse: Kontrolbeføjelser & retssikkerhed, store selskaber, tilskudsbeskatning, omstrukturering samt ejendomsavancebeskatningslovens § 11.

Juridisk Kursuscenter

Efteruddannelse

2008 – 2008

Efteruddannelse: Den nye forældelseslov

 

Aarhus Universitet

Cand.jur, Jura

1988 – 1994

Min uddannelse som cand.jur. er ud over den almene uddannelse specialiseret mod de erhvervsretlige, selskabsretlige og skatteretlige ***. Jacob Tøjner skrev speciale om de skatteretlige aspekter vedrørende kommanditanpartsinvestering.

   Nyheder
   Gæstebog
Alvina12 skrev: hii
27-07-2020 16:02

Er interesseret i dig, jeg håber du ikke har noget imod det, så kom tilbage til mig i min e-mail
alvinastevens3@gmail.com

Pythonrap skrev: Tak for hjælpen
31-10-2012 18:45

Hej Jacob

Vi talte samme i telefonen, for et par år siden, da jeg stod på den tynde is. Ja jeg tror faktisk, at jeg stod på vandet.

Jeg havde været til et aftenmøde i Jylland, hvor et advokatfirma havde et stor indlæg. Jeg kontaktede dem, noget senere om situationen. Inden jeg fik talt til 2, var de store våben kort i stilling. Da jeg havde tænkt over det, ringe jeg til dig og du fortalte, ned til mindste detalje, hvad der kunne ske. TAK for det.

Set i bakspejlet, som jeg sjældent bruger, kan jeg se at jeg har satset på de forkerte heste. Det fik en konsekvens i foråret. Min 5. revisor blev smidt på porten!. Så de 5 jeg har haft har været meget dyre. Jeg har derfor lavet aftale med en, jeg kan ikke huske betegnelsen: Det er ikke Statsautoriseret.

Men tilbage til din hjælp. Jeg tog ALT hjem og kører det med egen hånd. Det eneste, der skal udarbejdes er regnskab, fra egen bogføring og selvangivelse.

Hvis jeg var "hoppet" på den vogn, så havde det jo været slut. Men jeg er en stædig, af vendelbo afstamning, person.

Det viser sig, at du og jeg fik ret. Fra en negativ EK på ca. 1 mio. er jeg på 2 år blevet positiv.

Så Jacob: Det nytter med dine indlæg og din hjælp via Amino osv.

Tak endnu engang.

MVH

Johnny

Martin Thorborg skrev: Tak for gode indlæg
23-10-2008 22:23

Hej Jacob

Tak for dine fremragende indlæg.
Du har hjulpet rigtigt mange iværksættere videre!

Dbh Martin Thorborg

   Mine aktiviteter
Se mere