på Amino

Søren Falkenberg Johansen 

Odense
133  Indlæg
590  Point

Søren Falkenberg Johansen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er en årgang 70, som på trods af min endnu unge alder har prøvet lidt af hvert. Jeg har boet mere end 10 år på Grønland, hvor jeg også har taget min oprindelige uddannelse (tømrer). Dernæst har jeg boet 4 år i Sydspanien, på Costa del Sol, hvor jeg var selvstændig erhvervsdrivende. Det giver altså en del hår på brystet at drive egen forretning i et fremmed land hvor man både skal lære kulturen og sproget at kende samtidig med at der skal opbygge nye netværk og læres nye færdigheder.

Siden 1992 har jeg arbejdet i skilte-branchen. De første 2-3 år i Spanien, og siden 1/1 1995 har jeg drevet virksomheden Idé-Sign.

I de første år kaldte jeg firmaet "Idé-Sign Skilte & Solfilm". Navnet "Idé-Sign" kommer af ordene "Idé", "Design" og så det engelske ord for skilt "Sign". Det indeholder tanken om at vi varetager alle opgaver lige fra idé til færdigt produkt.

Efter at være gået ind i branchen for mekaniske solafskærmning (alt det solafskærmning som ikke lige falder under kategorien "solfilm"), er navnet blevet ændret til "Idé-Sign Skilte & Solafskærmning", hvilket er mere dækkende.

Jeg har opkøbt firmaet "BN Markiser", som har lavet markiser og anden solafskærmningen siden omkring 1950. Det drives idag som en afdeling under Idé-Sign, men har f. eks. sin egen hjemmeside - www.bn-markiser.dk.

 

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Søren Falkenberg Johansen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere