Efter at have endt uddannelsen som gastronom, arbejdede jeg i henholdsvis Norge og København. Derefter begyndte jeg som tjener på Cafe Faust, og herefter Barchef, hvor jeg til sidst have funktionen, dagligleder.
På Cafe Faust stod jeg primært for den daglige drift såsom:
- Varebestilling.
- Organisering af lagere.
- Medarbejder tilfredshed.
- Gæstekontakt.
- Håndtering af økonomi.
Jeg begyndte hos McDonalds Silkeborg som medarbejder, og arbejdet hårdt for at opnå træner status, for at til sidst opnå titlen som manager. Hos McDonalds har jeg bla. ansvarsområder som;
- Medarbejder tilfredshed igennem vagtbytter, fri ønsker og friweekender (70 medarbejder).
- Tracking af medarbejdernes udvikling og træning.
- Organisering af personalefiler.
- Organisering af fødevarekontrol.
- Ansvarlig for teknisk kvalitet i form af dankort, mobilepay osv.
- Daglig feedback optimering.
- Personligledelse.
- Daglig drift.
Jeg studerer Retail Leadership på KEA (Københavns Erhvervs Akademi), som supplering til mit daglig arbejde hos McDonalds Silkeborg.