på Amino

Statistik

Denne profil blev set 42 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Peter Pedersen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Peter Pedersen 

36 år fra Christiansfeld
133  Indlæg
498  Point

Peter Pedersen finder du også her:

   Min biografi

Uddannelse: Uddannet Web-integrator i 2011 - Uddannelsen var i sig selv ikke meget værd, men jeg brugte heldigvis tiden på at dygtiggøre mig indenfor SEO og webudvikling (html, css, php, mysql mm.) Efterfølgende har jeg læst nogle akademifag i ledelse. 

Job: Efter 4 fantastiske og lærerige år i et online marketing bureau i Kolding, udfordrede jeg i slutningen af 2015 mig selv, ved at starte op som selvstændig. Jeg beskæftiger mig med digital vækst især med organisk trafik og konverteringer fra søgemaskinerne som omdrejningspunkt. Derudover også Google Ads og andre former for PPC. 

En række af de virksomheder jeg hjælper er:

Decofarver

NT-bolig

VTS Trafik

Sie Hunting

Blue Capital | Ejendomsinvestering

CeramicSpeed

Og et internationalt site som: https://www.egypttoursplus.com/, som sælger rejser til Egypten samt rundrejser. 

Udover at jeg går meget op i mit job, går jeg også meget op i naturen og miljøet. Udover at være et aktivt medlem af Danmarks naturfredningsforening, indkøber jeg også mit energi https://www.gasel.dk/, som er én af de spillere på markedet, som tilbyder energi fra danske vindmøller. Læs mere om dansk naturfredningsforening her: https://www.dn.dk/ 

Har du spørgsmål til SEO, andre online marketing relaterede ting eller mit arbejde omkring natur og miljø, så kontakt mig endelig. 

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Peter Pedersen's Gæstebog