på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Michel Pfeiffer følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Michel Pfeiffer anbefaler disse feeds
 
Profil

Michel Pfeiffer 

47 år fra Frederiksberg
27  Indlæg
83  Point

Michel Pfeiffer finder du også her:

   Min biografi

Proces- og eksportkonsulent med speciale i Kina

Med en baggrund som succesrig sælger for Dell computer samt opstart og drift af 2 virksomheder baseret på samarbejde og import fra kinesiske leverandører rådgiver jeg både etablerede og opstartsvirksomheder om mulighederne og faldgruberne ved at  samarbejde med kinesiske leverandører. Desuden tilbyder jeg sparring i forhold til optimering af produktions- og salgsprocesser, exit-strategier samt virksomhedsudvikling og –opstart.

Mit mindset er internationalt og mit fokus er resultater i form af øget salg – både her og nu og i fremtiden. For at realisere det førstnævnte fokuserer jeg på produktet og kanalerne, for at realisere det sidstnævnte er det specielt brandet og udviklingsstrategien, jeg vurderer og udvikler.

Gennem de sidste 10 år her jeg været i Kina 50+ gange i forretningsøjemed. Jeg kan derfor også tilbyde adgang til et stort og pålideligt netværk samt indføring i, hvilke do´ and dont´s man skal være opmærksom på i den kinesiske kultur.

Når jeg rådgiver virksomheder eller iværksættere er mit udgangspunkt altid at lytte. For forståelse af den virkelighed og det marked virksomheden befinder sig i er forudsætningen for at kunne tilbyde relevant sparring eller en konkret løsning. Derefter går jeg hurtigt og effektivt efter at udvikle den rette strategi og/eller løsning.

Udover at rådgive samarbejder jeg pt. med Væksthus Danmark. Desuden planlægger jeg en inspirations- og netværksrejse til produktionsbyen Yiwu for potentielle importører og iværksættere. Vi besøger blandt andet Yiwu som er et 4.000.000 millioner kvm stort område, med 62.000 forskellige leverandøre, hvor man kan få fremstillet bogstaveligt talt alt indenfor small commodities. Rejsen afvikles i 14.03 – 20.03.2015 og der er stadig ledige pladser.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yiwu_market

 

https://www.youtube.com/watch?v=brs777fdA2A   denne er den mest forklarende men ikke så klar til billedet 

Overordnet CV og resultater:

Eksporttekniker uddannet på Niels Brock, dimitteret i 1999.

2001 – 2002. Special Solutions, salg af customized marmor- og granitløsninger til arkiteter, indretningsarkitekter og velhavende privatpersoner. Bosat i Frankrig ved Nice i halvandet år. 

Ultimo 2002 – ultimo 2005. Dell Computers: Key account manager for virksomheder med 5-50 ansatte, salg af netværksløsninger, servere og øvrig hardware, lå stort set uden undtagelse i top 3 ud af 50 sælgere.  

TOKYO JANE 2005- 2014. Premium brand for accessories. TOKYO JANE gik fra ide til to-cifret millionomsætning, med 8 medarbejdere og et salg i 11 lande på 6 år.  Her opnåede jeg erfaring med blandt andet udvikling af distributionskanaler, optimering af messedeltagelse, samarbejde med kinesiske producenter samt med overgangen fra opstartsvirksomhed til etableret brand. Opstarten og udviklingen af TOKYO JANE var langt mere interessant for min partner og jeg end den efterfølgende drift. Derfor valgte vi i 2014 efter en række succesfulde år at lukke Tokyo Jane og drage mod nye eventyr.  

Michelpfeiffer.dk 2014 - proces- og eksportkonsulent med speciale i Kina. Strategisk og praktisk rådgivning for importører og iværksættere med fokus på Kina.

Jeg er native-speaking danish, taler og skriver flydende engelsk samt taler tysk på højt niveau og  fransk til husbehov.

 

   Skæve facts om mig
Michel Pfeiffer har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Michel Pfeiffer's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere