på Amino

Statistik

Denne profil blev set 23 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Lone Thinggaard /NEMkontoret følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Lone Thinggaard /NEMkontoret 

Randers
71  Indlæg
327  Point

Lone Thinggaard /NEMkontoret finder du også her:

   Min biografi

Bogføring

Driller den daglige bogføring? Har du altid en god undskyldning for ikke at nå det i dag? Hos de fleste virksomheder bringer bogføring både det bedste og værste frem i en. Du ved, at der skal være styr på bogføringen, men du ved også, hvor lang tid det tager. Hvis du er en af dem, der udskyder at få det gjort, ligger der store puljer og venter. Altid lige før afregning af moms eller indberetning af årsregnskabet.

Bogføring med det samme

Du kan lige så godt komme i gang først som sidst. Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang. Du kontakter os (link til Kontakt) og så tager vi et møde. Her finder vi ud af, hvad du har brug for i det daglige. Du skal nemlig kun have det, du har behov for. Ændrer behovet sig, finder vi også en løsning på det. Kom godt videre med din bogføring

   Nyheder
  • 31-05-2012
  • Udvider med nye lokaler

    Jeg har valgt at udvide min aktivitet, og har derfor fået nye lokaler. Der er nu mulighed for at leje et skrivebord i et miniikontorfælleskab, samt har jeg fået plads til mere undervisning. Der er bl.a hold i , budgetter, regnskab for begyndere, regnskabsprogrammer. Der blvier også oprettet et nyt hold "fyraftensregnskab"  hjælp til selvhjælp, samt vild er blive mulighed for at leje undervisningslokalet seperat til eks weekendsalg, undervisning, andet, så spørg!

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lone Thinggaard /NEMkontoret's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere