på Amino

Statistik

Denne profil blev set 52 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Lasse Enggaard er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Lasse Enggaard anbefaler disse feeds
 
Profil

Lasse Enggaard 

Aabenraa
23  Indlæg
73  Point

Lasse Enggaard finder du også her:

   Min biografi

Få oprettet en billig hjemmeside eller webshop hos ITRoom.dk. Vi arbejder med hjemmesider hver dag, og de erfaringer vi får deraf, trækker vi naturligvis på ved hver hjemmeside, vi udvikler. Skal din være den næste?

ITRoom er Shopify Experter! Vi elsker at arbejde i Shopify, og systemet er utroligt brugervenligt! Vi laver derfor næsten alle webshops i dette systemet . Derfor tilbyder vi også meget Shopify support. Så kontakt os, hvis du har brug for hjælp til Shopify! Eller måske ønsker en ny webshop i deres system! Vi klar til at hjælp.

Udover at oprette hjemmesider og diverse webshops helt fra bunder, tilbyder vi også vedligeholdelse af hjemmesider - så har du allerede en hjemmeside eller webshop, og har brug for hjælp til at vedligeholdeden? Så er du igen meget velkommen til at kontakte ITRoom.dk.

ITRoom.dk arbejder tæt sammen med en SEO tekstforfatter, så skal du have skrevet SEO tekst på din hjemmeside, hjælper vi også gerne med det. Vi kan sørge for SEO-artikler og meget mere, som sikrer dig en højere plads på søgemaskinernes resultater.

 

   Skæve facts om mig
Lasse Enggaard har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lasse Enggaard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere